Privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,7
Toegevoegd op: 27-09-2018

indrukwekkende maar vermoeiende reis over een meer dan druk eiland

bromo was fenomenaal Borobudur indrukwekkend fietstocht erg ontspannend, aanrader zilversmid, batik en balinese poppen draait meer om de verkoop dan uitleg over cultuur (niet ons ding om die redenJ)

Janneke L
9,0
Toegevoegd op: 22-09-2018

Een prachtige rondreis door een prachtig land, goede gids met chauffeur en heerlijk eten.

Erg intensief maar indrukwekkend programma, het is soms erg vroeg opstaan maar zeer de moeite waard! Mooie accomodaties met lekker ontbijt en uitgebreide lunches, goede auto met prima chauffeur en gids die veel mooie dingen laat zien. Borobodur, Prambanan en Bromo vulkaan zijn onvergetelijk.

Jacqueline
6,3
Toegevoegd op: 02-09-2018

Te veel reizen om alles goed te kunnen zien in een prachtig land

Indonesië is een prachtig land, erg jammer dat we te veel hebben moeten reizen om prachtige dingen te kunnen zien. Percentage reizen en bezienswaardigheden was 75% vs 25%. Erg jammer.

8,7
Toegevoegd op: 10-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 10-08-2018

Prachtige (maar vermoeiende) reis door een indrukwekkend land

Geweldige reis langs de hoogtepunten van Java. De Borobodur en Prambanam zijn zeer indrukwekkend. Het leukst vonden wij het dat we tussendoor konden stoppen in kleine plaatsjes, bij warungs langs de weg en alle tijd konden nemen omdat we samen waren. Het was héérlijk om na afloop van de reis bij te komen op Bali.

7,7
Toegevoegd op: 16-07-2018

Wij hadden een geweldige privéreis mede door de gids, de chauffeur én de optionele excursies.

Leuke ervaring: zonsopgang bij Bromo vulkaan was super. Tip:jas, muts, handschoenen en dextro voor de ijle lucht bovenop de berg. Anklung schooltje, Batik workshop, betjak rijden, wajangfabriek, thee- en rijstplantages, paard en wagen, kampong waar ze o.a. kroepoek maken, Bataviastad/Jakarta, de stichting met de weeskinderen en prachtige tuinencomplex in de omgeving van Kalibaru. Neem simpele kadootjes mee voor de kinderen in de kampong/dorpen. Ga met iedereen op de foto! Geniet maar neem je rust.

Ben & Grace Ketelaar uit Schoonhoven
9,7
Toegevoegd op: 01-07-2018

Een reis om nooit meer te vergeten!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Theo de Vries
8,7
Toegevoegd op: 28-05-2018

De reis was boven verwachting! Veel gezien, de individuele reis is ontzettend goed bevallen.

Top gids en chauffeur tijdens de individuele reis. Hij heeft goed ingespeeld op de wensen van ons gezin. Prachtige tempels op Java gezien. Prachtige natuur en cultuur op Java en Bali. Overdracht van de gids van Java naar ons hotel in Bali was heel fijn. Ook op Bali waren de excursies prima georganiseerd. De host van Fox op Bali was teleurstellend. Hij was niet aanwezig bij de overdracht en onze aankomst en hij had de excursies niet op tijd naar ons gecommuniceerd. Waardoor wij een strandbezoek abrupt moesten afbreken. Dat is echter ook onze "enige" opmerking op deze prachtige reis.

10,0
Toegevoegd op: 22-11-2017

Top vakantie van begin tot het eind alles top georganiseerd door fox reizen

Er is geen omschrijving ingevuld.

A Wagendorp
10,0
Toegevoegd op: 28-11-2017

Prachtige vakantie met voldoende mogelijkheden voor afwisseling tussen cultuur, sport, natuur en rel

Er is geen omschrijving ingevuld.

HJ Kruik