Privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

9 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,1
Toegevoegd op: 02-09-2018

Te veel reizen om alles goed te kunnen zien in een prachtig land

Indonesië is een prachtig land, erg jammer dat we te veel hebben moeten reizen om prachtige dingen te kunnen zien. Percentage reizen en bezienswaardigheden was 75% vs 25%. Erg jammer.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 10-08-2018

Prachtige (maar vermoeiende) reis door een indrukwekkend land

Geweldige reis langs de hoogtepunten van Java. De Borobodur en Prambanam zijn zeer indrukwekkend. Het leukst vonden wij het dat we tussendoor konden stoppen in kleine plaatsjes, bij warungs langs de weg en alle tijd konden nemen omdat we samen waren. Het was héérlijk om na afloop van de reis bij te komen op Bali.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 10-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 28-05-2018

De reis was boven verwachting! Veel gezien, de individuele reis is ontzettend goed bevallen.

Top gids en chauffeur tijdens de individuele reis. Hij heeft goed ingespeeld op de wensen van ons gezin. Prachtige tempels op Java gezien. Prachtige natuur en cultuur op Java en Bali. Overdracht van de gids van Java naar ons hotel in Bali was heel fijn. Ook op Bali waren de excursies prima georganiseerd. De host van Fox op Bali was teleurstellend. Hij was niet aanwezig bij de overdracht en onze aankomst en hij had de excursies niet op tijd naar ons gecommuniceerd. Waardoor wij een strandbezoek abrupt moesten afbreken. Dat is echter ook onze "enige" opmerking op deze prachtige reis.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 30-12-2017

Het was zeer gevarieerd en afwisselend.

Leuke reis, we hebben veel gezien en gehoord. Alle dagen een privé chauffeur, comfortabele auto en een gids die op de reis in Java bij je blijft. Deze reis is een aanrader!

Mw. van de B - Lelystad
10,0
Toegevoegd op: 28-11-2017

Prachtige vakantie met voldoende mogelijkheden voor afwisseling tussen cultuur, sport, natuur en rel

Dhr. K - Rockanje
10,0
Toegevoegd op: 22-11-2017

Top vakantie van begin tot het eind alles top georganiseerd door fox reizen

Mw. W - Wijnandsrade
10,0
Toegevoegd op: 22-09-2017

Indrukwekkende ervaring die wij niet graag hadden willen missen.

Wij hebben een prachtige reis gehad met diverse hoogtepunten. Wij hebben genoten van wat wij hebben gezien en van de begeleiding en toelichting van de gids. Wij hebben daarnaast ook een inkijk mogen krijgen van het "harde" leven van de gemiddelde Indonesiër en hebben veel bewondering voor hun vriendelijkheid. Het was jammer dat wij in de tweede treinreis een zeer oud treinstel troffen waardoor het zicht naar buiten zeer beperkt was. Een relaxed einde van de vakantie in een prachtige hotelaccomidatie was een noodzakelijke maar mooie afronding van de vakantie.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 12-09-2017

Onvergetelijk imposantge

Borobudur, Bromo-vulkaan en ontmoeting met bijzondere Belg op Bali. Onze Indonesië-trip bevatte buitengewone belevenissen. Vermoeiend en inspannend, maar meer dan de moeite waard. Mede door deuitermatevriendelijke bevolking, waarvan velen bescheiden vroegen of zij met ons (blanken) op de foto mochten. Uiteraard, met vaak hilarisch gegiechel, hand voor de mond, tot gevolg. Onuitwisbare impressies.

Dhr. S - Limmen
Terug naar boven