Privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,7

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 28-11-2017

Prachtige vakantie met voldoende mogelijkheden voor afwisseling tussen cultuur, sport, natuur en rel

Dhr. K - Rockanje
10,0
Toegevoegd op: 22-11-2017

Top vakantie van begin tot het eind alles top georganiseerd door fox reizen

Mw. W - Wijnandsrade
10,0
Toegevoegd op: 22-09-2017

Indrukwekkende ervaring die wij niet graag hadden willen missen.

Wij hebben een prachtige reis gehad met diverse hoogtepunten. Wij hebben genoten van wat wij hebben gezien en van de begeleiding en toelichting van de gids. Wij hebben daarnaast ook een inkijk mogen krijgen van het "harde" leven van de gemiddelde Indonesiër en hebben veel bewondering voor hun vriendelijkheid. Het was jammer dat wij in de tweede treinreis een zeer oud treinstel troffen waardoor het zicht naar buiten zeer beperkt was. Een relaxed einde van de vakantie in een prachtige hotelaccomidatie was een noodzakelijke maar mooie afronding van de vakantie.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 12-09-2017

Onvergetelijk imposantge

Borobudur, Bromo-vulkaan en ontmoeting met bijzondere Belg op Bali. Onze Indonesië-trip bevatte buitengewone belevenissen. Vermoeiend en inspannend, maar meer dan de moeite waard. Mede door deuitermatevriendelijke bevolking, waarvan velen bescheiden vroegen of zij met ons (blanken) op de foto mochten. Uiteraard, met vaak hilarisch gegiechel, hand voor de mond, tot gevolg. Onuitwisbare impressies.

Dhr. S - Limmen
10,0
Toegevoegd op: 28-08-2017

Een indrukwekkend avontuur vol unieke ervaringen en belevenissen!

Complimenten aan de organisatie voor de geweldig georganiseerde reis! Het geheel was tot in de puntjes verzorgd. De reis met gids en chauffeur bood alle mogelijkheden om de veelzijdigheid van Java te ontdekken. Een combinatie van toeristische bezienswaardigheden en lokale plekjes die de moeite waard zijn. Tip: maak een fietstocht door de dorpjes, een unieke ervaring en dé kans om contact te maken met de lokale bevolking!

Mw. S - Nijmegen
9,5
Toegevoegd op: 23-08-2017

De highlights van Java en relaxen op Bali.

Prachtige landschappen heel vriendelijke mensen, hoog tempo, geweldige treinreis, zeer aan te bevelen de optie Bromo met zonsopkomst en tocht naar de krater. Prima hotels, geweldige gids "Agah"en zeer betrouwbare chauffeur, alles goed op elkaar afgestemd. Aan te bevelen hotel op Bali : "Prama Sanur Beach". Enige minpunt was dat KLM extra 100 euro vraagt om je stoel naast je partner te verzekeren.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 03-08-2017

prachtige reis in een smaragdgroene,cultuurrijke en vriendelijke Indonesische omgeving.

Dit was voor ons de eerste kennismaking met Azië. Het was een prachtige, goed begeleide natuur en cultuur ervaring. Vanaf het eerste moment werden we door onze gids en chauffeur zeer goed opgevangen en begeleid. De hoogtepunten voor ons waren de Agnklung Udjo muziekschool, de Bromo vulkaan excursie en het ervaren van het echte boerenleven tijdens de Balinese dag. Het was voor ons een top vakantie en smaakt naar meer.

Dhr. B - Eeklo
10,0
Toegevoegd op: 01-08-2017

Het was een onvergetelijke reis. Dit ook mede de goede gids en chauffeur die we daar kregen.

De tijd die we voor Jakarta hadden gaf ons de mogelijkheid om oude herinneringen van zestig jaar geleden even te doen herleven. We bezochten het oude huis waar we gewoond hadden. Ook mijn oude scholen en de kerk waar ik mijn eerste communie heb gedaan. En het bankgebouw waar mijn vader had gewerkt. Kortom het was voor ons, met name voor mij, een fantastisch weerzien met het verleden. Met grote dank aan onze gids Drikkie en de chauffeur Data. Hun inzet, enthousiasme en behulpzaamheid om deze reis voor ons tot een onvergetelijke reis te maken. Het waren geweldige mensen!

Dhr. M - Geldrop
10,0
Toegevoegd op: 15-05-2017

Een rollercoaster van belevenissen die een bezoek meer dan de moeite waard maakt.

Een openminded land met aangename mensen. Iedereen staat er voor elkaar klaar en soms val je van de ene verbazing in de andere. Alhoewel het soms wat chaotisch lijkt is dit enkel schijn. Ideaal om te onthaasten en tegelijkertijd kennis te maken met een totaal andere cultuur.

Dhr. D - Ingelmunster
9,5
Toegevoegd op: 15-05-2017

Een fantastische reis, maar vermoeiend en hoog tempo! Veel reizen, maar ook heel veel gezien! De extra dagen op Bali echt benut om te relaxen en bij te tanken!

Mw. V - Voorburg
Terug naar boven