Easy Going privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali Tempo Doeloe

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 24-09-2018

Fantastische reisleiding, prachtige locaties

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mitchell Zaandijk
7,7
Toegevoegd op: 19-08-2018

Indonesië is een heel mooi en gastvrij land. Aanrader om eens te bezoeken.

Deze reis is heel relaxed. Wij reisden met onze zoon van anderhalf en het feit dat het een individuele reis was, gaf ons alle vrijheid om te doen wat we willen en toch om het ook te doen te houden voor onze zoon. De accomodaties waren top en (de meeste van) de excursies waren hartstikke leuk. Borobodur en Prambanan zijn hoogtepunten in het programma evenals de prachtige natuur.

Campen
9,0
Toegevoegd op: 01-08-2018

Super vakantie met vele extra opties.

De gehele ervaring van de vakantie was echt geweldig. In Java hebben we enorm veel gezien en gedaan. Op de vrije dagen hebben we vaak met de gids extra uitstapjes gedaan, wat het nog veel leuker heeft gemaakt. Er zijn voldoende mogelijkheden om rust te pakken indien gewenst. Bali was ook super mooi maar wel een wereld van verschil met Java. Bali is extreem toeristisch, waar mensen in Java nog vreemd op kijken van een toerist. Veel van hen willen graag met je op de foto. Al met al hebben wij een geweldige vakantie gehad!

Martijn
9,5
Toegevoegd op: 05-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

B Voet
8,6
Toegevoegd op: 20-11-2017

Prachtige rondreis maar slechte klantenservice hier in NL voorafgaand aan de reis

We hebben echt genoten van onze rondreis op Java en Bali. Vanaf het moment dat we in Jakarta landden, was alles uitstekend geregeld. Onze gids Agus (NL-sprekend) en chauffeur Akhmad waren echt fantastisch (vriendelijk, behulpzaam en meedenkend). Qua excursies kunnen we iedereen de Bromo-tour aanraden en op Bali moet je de prachtige rijstvelden in Jatiluwih gezien hebben.

M. Ohlenforst
8,6
Toegevoegd op: 11-12-2017

Een hele mooie reis in een fantastisch land

Dit wasi voor de eerste maal een prive reis. De chauffeur was fantastisch. Ervaren, rustig en gaf ons een zeer veilig gevoel.De reislieider/gids was erg,kundig, goede kennis van de inhoud van het programma en kon meer dan voldoende vertellen en uitleggen. Hij was zorgzaam en heeft zijn uiterste best gedaan om ons alles te laten zien wat het programma bood en zelfs meer dan dat. Een reis die we beslist nog,aals gaan doen

B Paas
8,6
Toegevoegd op: 23-12-2017

Ook hier staat de tijd niet stil --> minder kleurrijk dan voorgesteld

* Maak op vrije dagen (tegen extra betaling) gebruik om met je gids/chauffeur andere tripjes te maken. * Weet dat ook hier de tijd niet stil heeft gestaan. De "kleurrijke' theeplantages worden tegenwoordig machinaal geschoren ipv met de hand geplukt.

H.J. Donkersloot-Egeler
9,5
Toegevoegd op: 09-02-2018

Interessante en ontspannen reis met voldoende mogelijkheden voor eigen initiatief.

Er is geen omschrijving ingevuld.