Easy Going privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali Tempo Doeloe

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 09-02-2018

Interessante en ontspannen reis met voldoende mogelijkheden voor eigen initiatief.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 23-12-2017

Ook hier staat de tijd niet stil --> minder kleurrijk dan voorgesteld

* Maak op vrije dagen (tegen extra betaling) gebruik om met je gids/chauffeur andere tripjes te maken. * Weet dat ook hier de tijd niet stil heeft gestaan. De "kleurrijke' theeplantages worden tegenwoordig machinaal geschoren ipv met de hand geplukt.

Mw. D - Ijmuiden
8,6
Toegevoegd op: 11-12-2017

Een hele mooie reis in een fantastisch land

Dit wasi voor de eerste maal een prive reis. De chauffeur was fantastisch. Ervaren, rustig en gaf ons een zeer veilig gevoel.De reislieider/gids was erg,kundig, goede kennis van de inhoud van het programma en kon meer dan voldoende vertellen en uitleggen. Hij was zorgzaam en heeft zijn uiterste best gedaan om ons alles te laten zien wat het programma bood en zelfs meer dan dat. Een reis die we beslist nog,aals gaan doen

Mw. P - Welsum
8,6
Toegevoegd op: 20-11-2017

Prachtige rondreis maar slechte klantenservice hier in NL voorafgaand aan de reis

We hebben echt genoten van onze rondreis op Java en Bali. Vanaf het moment dat we in Jakarta landden, was alles uitstekend geregeld. Onze gids Agus (NL-sprekend) en chauffeur Akhmad waren echt fantastisch (vriendelijk, behulpzaam en meedenkend). Qua excursies kunnen we iedereen de Bromo-tour aanraden en op Bali moet je de prachtige rijstvelden in Jatiluwih gezien hebben.

Dhr. O - Roermond
9,5
Toegevoegd op: 05-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. V - Elewijt
10,0
Toegevoegd op: 24-08-2017

Geweldige , indrukwekkende reis, met veel Cultuur

Mooie Luxe Hotels, vevoer prima geregeld, goede Chauffeur en Gids! Goede indruk van Java en Bali gekregen, Natuur, Cultuur alles was aanwezig. Excursie's zijn indrukwekkend. En het Tempo is goed te doen! Echt een Aanrader!! Bromo is spectaculair! En de fietstocht inYogja was geweldig! en de dagen in Bali heerlijk om uit te rusten!

Anoniem
Terug naar boven