Privé rondreis met gids/chauffeur Sumatra - Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,1
Toegevoegd op: 02-11-2017

Prachtige reis hadden in Sumatra een prima gids maar op Java was de gids niet te verstaan !!!!!!!

Mw. de K - Berkel En Rodenrijs
8,6
Toegevoegd op: 20-10-2017

Indrukwekkend, veel gezien qua cultuur en natuur.

Het is een indrukwekkende rondreis. Een gevarieerd programma . Het heeft een goed beeld gegeven over de leefomstandigheden van de bevolking. Mooie bezoeken naar o.a het Tobameer, zwavelbronnen, de evenaar, het Karbouwengat, theeplantages , het Dieng Plateau, de Borobudur, Prambanan. Goede overnachtingen in hotels , moskee geluiden waren soms te aanwezig ( tip oordoppen ) .Veel informatie gekregen van de gidsen tijdens de rondreis. De maaltijden waren uitstekend. Veel gereisd , wel gevarieerd door een binnenlandse vlucht en 2x een treinreis. Wij hadden een verlenging in Bali bijgeboekt wat echt een aanrader is.

Dhr. V - Nootdorp
9,0
Toegevoegd op: 18-10-2017

Een interessante een veelzijdige reis, waarin wel een aantal pittig lange reisdagen zijn opgenomen

Dhr. W - Delft
9,0
Toegevoegd op: 23-09-2017

Deze reis brengt je in een toaal andere wereld.

volgens ons zat in deze reis alles wat een vakantieganger kan wensen

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 05-06-2017

Intensieve en prachtige en goed georganiseerde reis

Laat je verrassen door de gids. Die weet vaak goede eetadressen, proefsessies op markten, mooie plekjes en mooie uitzichten. Tip om gezond te blijven: veel handhygiëne, geen ongekookt voedsel, altijd flessenwater drinken. Overigens zorgen de gids en chauffeur altijd voor flesjes water. Pak en reik alles aan met je rechterhand, zet een glimlach op en je bereikt veel. Houd op Java rekening met kleding. Geen blote oksels en knieen. Stel je in op wat minder hygiënische omstandigheden. Houd rekening met gulle fooien voor gids en chauffeurs. Als je een privéreis boekt kan de gids van te voren voor de hele reis de fooien voor derden incasseren, dan hoef je daar niet meer over na te denken. Draag hoge schoenen, goed voor in t gras en oneffen terrein. Houd rekening met de rijstijl. De eerste dag lijkt het verkeer heel eng, maar iedereen houdt veel rekening met elkaar, zelfs bij inhalen op verkeerde weghelft. Je bent er zo aan gewend. Bali duur.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 18-12-2016

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
Terug naar boven