Privé rondreis met gids/chauffeur Sumatra - Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 15-06-2018

Afwisselende reis, prachtige natuur op Sumatra, mooie bezienswaardigheden op Java, relaxen op Bali

We hebben genoten van een afwisselende reis met prachtige natuur op Sumatra, mooie bezienswaardigheden op Java en een relaxte afsluiting op Bali. Hoogtepunten waren Orang Oetangs in Bohorok en Bromo (beide zijn facultatieve excursies). Reizen in eerste drie weken van Rahmadan bleek een pré, omdat het overal heel erg rustig was.

Dhr. P - Zoetermeer
8,6
Toegevoegd op: 25-12-2017

Mooie gevarieerde reis in een snel tempo.

We hebben een fantastische Indonesië reis gemaakt, waar we ontzettend veel gezien hebben. Dit hield wel in dat er veel en lang gereisd werd. Sumatra heeft een diepe indruk achtergelaten. We waren in november, gedurende de regentijd, dus het regende 's middags regelmatig, het verklaart de mooie groene natuur. Op Java kon het verkeer nog weleens druk zijn, vooral rond Jakarta. De twee treinreizen waren mooi, en onverwacht comfortabel. De excursie naar de Bromo vulkaan was onvergetelijk, het diep in de nacht vertrekken was zeker de moeite waard. Het hotel op Bali was erg fijn, een goede plek om even bij te komen van de mooie reis. Met veel plezier hebben we de fietstochten gedaan, vooral de fietstocht vanaf de Batur vulkaan was erg spannend.

Mw. B - 'S-Hertogenbosch
7,1
Toegevoegd op: 02-11-2017

Prachtige reis hadden in Sumatra een prima gids maar op Java was de gids niet te verstaan !!!!!!!

Mw. de K - Berkel En Rodenrijs
8,6
Toegevoegd op: 20-10-2017

Indrukwekkend, veel gezien qua cultuur en natuur.

Het is een indrukwekkende rondreis. Een gevarieerd programma . Het heeft een goed beeld gegeven over de leefomstandigheden van de bevolking. Mooie bezoeken naar o.a het Tobameer, zwavelbronnen, de evenaar, het Karbouwengat, theeplantages , het Dieng Plateau, de Borobudur, Prambanan. Goede overnachtingen in hotels , moskee geluiden waren soms te aanwezig ( tip oordoppen ) .Veel informatie gekregen van de gidsen tijdens de rondreis. De maaltijden waren uitstekend. Veel gereisd , wel gevarieerd door een binnenlandse vlucht en 2x een treinreis. Wij hadden een verlenging in Bali bijgeboekt wat echt een aanrader is.

Dhr. V - Nootdorp
9,0
Toegevoegd op: 18-10-2017

Een interessante een veelzijdige reis, waarin wel een aantal pittig lange reisdagen zijn opgenomen

Dhr. W - Delft
9,0
Toegevoegd op: 23-09-2017

Deze reis brengt je in een toaal andere wereld.

volgens ons zat in deze reis alles wat een vakantieganger kan wensen

Anoniem
Terug naar boven