De Gordel Van Smaragd

Indonesië en Bali

Indonesië en Bali Reisleider

overnachtingen

Alyssa
24-01-2016 - 10:26 uur
Beste Jochem,

In ben zeer geïnteresseerd in de groepsreizen naar Indonesië. Ik heb een vraag over de overnachtingen op Sumatra, Java en Bali. Er wordt beschreven bij Sumatra en Java: comfortabele en eenvoudige hotels en bij Bali: uitstekende hotels met zwembad. Wat moet ik precies verstaan onder comfortabel, eenvoudig en uitstekend?

Met vriendelijke groet ,

Alyssa
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: Fox reisleider
25-01-2016 - 10:10 uur
Hallo Alyssa,

De hotels op Sumatra zijn eenvoudig en comfortabel en hebben alle faciliteiten zoals privé badkamer met toilet en douche of bad. De kamers zijn basic ingericht zonder veel poespas.Het zijn geen luxe hotels zoals op Bali waar ook gekeken wordt naar sfeer en op Bali kunnen ze je vakantie compleet maken. Op Bali voel je je de koning te rijk.
De hotels op Java zitten er tussenin. Meestal zijn ze heel sfeervol en soms zijn ze wat meer basic. Het ligt er aan waar je bent. Al onze hotels worden regelmatig door Fox bezocht.
Onder het kopje "hotels" op de Fox site kun je foto's vinden van hotels waar we logeren. De definitieve hotellijst krijg je in de Foxbox, een week voor vertrek.
Heel veel plezier alvast in Indonesië

Op Java zit je e
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven