Indonesië en Bali

Ontdek met ons de Borobudur op Java, orang-oetans op Sumatra, de bijzondere cultuur van Sulawesi en tropische stranden op Bali.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
  Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

43

Rondreizen in Indonesië en Bali

Rondreis Bali & Indonesië- Maak een rondreis door het land van de verschillende culturen

Een rondreis door Bali en Indonesië is hoe dan ook een veelzijdige vakantie. Indonesië heeft vele eilanden en ook veel verschillende culturen. Bekende eilanden zijn Sumatra, Java en Bali, maar er is nog zoveel meer. Zo winnen Sulawesi en Lombok ook aan populariteit als vakantiebestemming. Voor welke rondreis u ook kiest, een rondreis door Indonesië is hoe dan ook een grote ontdekkingsreis. 

Mogelijkheden rondreis Bali & Indonesië

Er zijn diverse mogelijkheden voor een Bali rondreis, ook gecombineerd met andere delen van Indonesië. Zo zijn er bijvoorbeeld een gecombineerde rondreizen in Bali en Java, waar onder andere twee schitterende treinreizen en een bezoek aan een theeplantage op Java inbegrepen zijn. Maar ook een bezoek aan het bekende Borobudur tempelcomplex is een onderdeel van deze rondreis door Indonesië. Er is ook een groepsreis Bali - Sumatra - Sulawesi, met als een van de hoogtepunten een bezoek aan het orang-oetang reservaat.

Leuke excursies tijdens de reis

Bij de rondreizen in Bali en Indonesië zijn veel excursies inbegrepen en wij bieden daarnaast optionele excursies. Een voorbeeld is een bezoek aan een traditioneel Javaans muziekschooltje waar de kinderen voor u muziek maken en zingen. Een andere bijzondere excursie is een fietstocht door Jogjakarta, waarbij we langs rijstvelden en de lokale bevolking fietsen en de tocht eindigen bij de Prambanan tempel. Een hele leuke manier om net wat meer van Indonesië te ervaren!

Wat is verder inbegrepen?

Wij regelen alles voor de rondreis in Bali en Indonesië: de vluchten, de overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels, de excursies en de volledige groepsrondreis wordt begeleid door een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Onze reisleiders laten alle hoogtepunten zien en weten alles te vertellen over dit prachtige land. Ze zorgen ervoor dat u het maximale uit uw reis kunt halen.

Ga met ons mee en ervaar Indonesië

Ga met ons mee en ervaar Indonesië, het land van de verschillende culturen. Kies voor een van onze een groepsreizen, individuele rondreizen, familiereizen of singlereizen in Indonesië. Er is voor ieder wat wils als het gaat om een rondreis Bali & Indonesië!