Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,0

Gemiddelde beoordeling

13 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,7
Toegevoegd op: 08-01-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. de J - Beek En Donk
8,6
Toegevoegd op: 04-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. B - Winterswijk
9,5
Toegevoegd op: 23-08-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. van R - Vught
9,0
Toegevoegd op: 20-08-2017

Gevarieerde reis met uitzondering van Kuta, sfeervolle hotels, en zeer prettige reisleider (Pande).

Het is een heel mooie en gevarieerde reis. Zeer leuk, vriendelijk en enthousiast reisteam (reisleider Pande, chauffeur & assistent). Mooie hotels in Ubud, Chandisa en Lovina. Echter anit-climax in Kuta: hotel naast luchthaven met bijna alleen Chinese gasten. Voldoende afwisseling in activiteiten en veel vrije tijd die prima te besteden is op dit eiland.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 17-08-2017

een geweldige ervaring was ons reis naar Bali met een ontzettend leuke groep !

De familie reis Bali is een mooie vakantie met een aangenaam tempo. genoeg te zien maar ook genoeg vrije tijd.

Mw. V - Mijdrecht
8,6
Toegevoegd op: 17-08-2017

Onvergetelijk

Een onvergetelijke reis met veel variatie in excursies, een goed beeld van Bali en onze reisleider Jo was fantastisch. Uitgebreide informatie, hulpvaardig en in voor een grapje. Kon niet beter! Deze reis is echt een aanrader!

Mw. van den B - Wapenveld
5,7
Toegevoegd op: 16-08-2017

een mooie reis die je zelf boeiend moet maken

Het is een leuke reis door prachtig Bali.

Mw. K - Olst
7,6
Toegevoegd op: 15-08-2017

Interessant en informatief met teveel vrije tijd

Ik heb veel ino over Bali ontvangen en veel gezien waardoor ik een goede indruk heb van Bali zelf. Heb zelf nog een dag een Nederalnds sprekende chauffeur ingehuurd en die heeft mij andere hele mooie plaatsen op Bali laten zien en mij veel info gegeven over de economie, bevolking en geschiedenis. De rondreis zelf is te rustig en er mogen meer activiteiten aan worden toegevoegd.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 14-08-2017

Een goed uitgebalanceerde kennismaking met Azië.

Maak zeker gebruik van de optionele excursie: Haunted Valley als je actief en avontuurlijk bent. Houd voet bij stuk als er tijdens de reis iets niet volgens plan verloopt en schakel FOX Reizen in (optie 2 in het belmenu) dan word je goed geholpen.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 12-08-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. K - Delfzijl
Terug naar boven