Groepsrondreis Bali (t/m maart 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

50 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 20-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
5,7
Toegevoegd op: 15-03-2018

Mooie reis maar voldeed niet aan verwachtingen

Leuke ontspannen reis....wel ver vliegen...maar als je je er op instelt is t te doen... Met name leuk dolfijnen in Lovina .. Ubud leuke plaats... apen in t hotel.. wandeling heel mooi..en rijstvelden. Onze gids echter onvoldoende beoordeling.

Mw. G - Dronten
8,6
Toegevoegd op: 04-03-2018

een hele mooie reis met een leuke groep en leuke exursies

17 daagse reis naar Bali met inbegrepen een aantal excursies ,we hebben een hele leuke reis gehad met een leuke groep van 13 personen veel excursies gedaan veel gezien van Bali. we hadden mooie hotels een uitgezonderd maar die komt niet meer in deze reis na maart. een groepsreis vindt ik echt een aanrader een aantal keren samen uit eten geweest dit was een ieder vrij om wel of niet mee te gaan. het laatste hotel was super met mooie zwembaden en direct aan het strand, hele goede service. de mensen zijn allemaal super vriendelijk en behulpzaam.

Mw. R - Urk
10,0
Toegevoegd op: 02-03-2018

Een mooie reis met veel variatie in excursie en route.

Een mooie reis met veel variatie in excursies, en bezienswaardigheden. Verschillende keren werd van de route afgeweken om door het binnenland te rijden. Ook werd er verteld over de gebruiken en rite's van Bali. Ook was het prettig om de laatste 6 dagen af te sluiten in een prachtig hotel in Sanur, hierdoor konden wij zelf nog excursies en op vrienden bezoek gaan.een aanrader

Dhr. V - Veenendaal
10,0
Toegevoegd op: 04-02-2018

Een geweldige land, prachtige natuur en lekker eten. De Hotels waren op één na allemaal prima. Hotel Ramacandidasa Resort en Spa Hotel was echt top. Hotel Puri Saron Baruna Beach was het minst van alle hotels. Prama Sanur Beach Bali Hotel was het laatste verblijf waar we nog een aantal dagen lekker aan het strand verbleven en met een aantal dagen verlenging was het goed toeven. Vriendelijke personeel, goed en uitgebreid ontbijt, strandbar voor je natje en droogje en een geweldige spa. Kortom helemaal geweldig!

Mw. B - Houten
8,6
Toegevoegd op: 01-02-2018

Het was een mooie rondreis, met genoeg variatie .

De reis was prima geregeld, leuke gids (rachman) , leuke groep 14 personen. Veel van Bali gezien en gehoord van onze gids en over de leefgewoontes van de bevolking . Een reis voor alle leeftijden , goed te doen .

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 04-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. H - Hoogvliet
8,1
Toegevoegd op: 06-11-2017

genoten van een heel mooi Bali

Een mooie reis, maar 2 hotels kunnen beter. In Ubud in het Champlung Sari hotel had niet echt schone kamers en veel apen uit het naastliggende bos op het complex. Het hotel in Lovina het Puri Saron was niet fox waardig. Ontzettend veel vliegen rondom en in het restaurant. Ook als je in de tuin iets zat te drinken waren er veel vliegen. In onze kamer zelfs een reuze kakkerlak! We zijn erg tevreden over onze reisleider Joman en de buschauffeur. Zij hebben ons veel mooie plekken van Bali laten zien en Joman wist erg veel te vertellen over zijn land.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 26-10-2017

goed georganiseerde reis, website had een manco mbt de printversie van de rondreis (3blz'n)

In de rondreis had ik een extra dag willen doorbrengen in Lovina en de kunstenaarsstad Ubud. Hier valt veel te ontdekken. Was hier eerder geweest 8 jaar geleden. Aanrader is de tempel van land en zee Pura Tanah Lot in het programma op te nemen. Het hotel in Kuta had vriendelijk en behulpzaam personeel. Jammer was het dat de windrichting verkeerd was m.b.t tot vliegverkeer i.v.m kerosine- en/of rubberstank. Aanrader ander hotel voor mensen die dit willen.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 19-10-2017

Top reis!

. Er was genoeg te doen tijdens de reis, maar ook nog genoeg vrije tijd. De hotels kunnen wel wat meer onderhoud gebruiken. Het "apen hotel" was voor ons echt een domper. Niet alleen door de apen, maar ook door hoe het hotel er uit zag. Onze gids Sofyan of terwijl "Yan of Bali Jan" was echt super! Altijd vrolijk. Hij legde onderweg veel uit. Had aandacht voor de groep en gaf de reis net wat extra's. Bereid om extra dingen te doen voor de groep met een lach op zijn gezicht. Door hem hebben we ook net de extra dingen kunnen zien wat de reis nog wat mooier maakt!

Anoniem
Terug naar boven