Groepsrondreis Bali (t/m maart 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

45 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,6
Toegevoegd op: 04-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. H - Hoogvliet
8,1
Toegevoegd op: 06-11-2017

genoten van een heel mooi Bali

Een mooie reis, maar 2 hotels kunnen beter. In Ubud in het Champlung Sari hotel had niet echt schone kamers en veel apen uit het naastliggende bos op het complex. Het hotel in Lovina het Puri Saron was niet fox waardig. Ontzettend veel vliegen rondom en in het restaurant. Ook als je in de tuin iets zat te drinken waren er veel vliegen. In onze kamer zelfs een reuze kakkerlak! We zijn erg tevreden over onze reisleider Joman en de buschauffeur. Zij hebben ons veel mooie plekken van Bali laten zien en Joman wist erg veel te vertellen over zijn land.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 26-10-2017

goed georganiseerde reis, website had een manco mbt de printversie van de rondreis (3blz'n)

In de rondreis had ik een extra dag willen doorbrengen in Lovina en de kunstenaarsstad Ubud. Hier valt veel te ontdekken. Was hier eerder geweest 8 jaar geleden. Aanrader is de tempel van land en zee Pura Tanah Lot in het programma op te nemen. Het hotel in Kuta had vriendelijk en behulpzaam personeel. Jammer was het dat de windrichting verkeerd was m.b.t tot vliegverkeer i.v.m kerosine- en/of rubberstank. Aanrader ander hotel voor mensen die dit willen.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 19-10-2017

Top reis!

. Er was genoeg te doen tijdens de reis, maar ook nog genoeg vrije tijd. De hotels kunnen wel wat meer onderhoud gebruiken. Het "apen hotel" was voor ons echt een domper. Niet alleen door de apen, maar ook door hoe het hotel er uit zag. Onze gids Sofyan of terwijl "Yan of Bali Jan" was echt super! Altijd vrolijk. Hij legde onderweg veel uit. Had aandacht voor de groep en gaf de reis net wat extra's. Bereid om extra dingen te doen voor de groep met een lach op zijn gezicht. Door hem hebben we ook net de extra dingen kunnen zien wat de reis nog wat mooier maakt!

Anoniem
6,7
Toegevoegd op: 13-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. D - Zoetermeer
9,5
Toegevoegd op: 06-10-2017

Een geweldig mooie rond reis door het mooie Bali.

Het was een mooie rond reis door Bali. Het was een leuke groep en een goede reisleider Jo hij heeft ons heel veel verteld over Bali en veel laten proeven o.a. fruit. en veel laten zien was heel goed sprak ook goed Nederlands. Het waren goede hotels behalve het hotel in Ubud Champlung Sari hotel dat vonden we niets was gevaarlijk met de (bijtende) apen daar mag Fox weg gaan. verder was alles goed. De rond reis was heel gevarieerd met voldoende vrijetijd en nog een heerlijke week in het 5 sterren hotel. Wij hebben genoten prachtig! En gaan volgende keer weer met Fox!

Mw. V - Horst
10,0
Toegevoegd op: 05-10-2017

Mooie en rustige reis waarbij je een goede indruk van het prachtige Bali krijgt.

Het was een reis om niet snel te vergeten met een hele leuke en gezellige groep. Alles is goed verzorgd onderweg. Het programma overdag is goed te doen. We hebben o.a. een aantal mooie tempels bezocht, rijstvelden gezien, mooie wandeling gemaakt bij Ubud, apen van heel dichtbij mogen bewonderen, dolfijnen gespot en nog veel meer. Buiten het vaste excursieprogramma in de eerste week, kun je in de vrije week in Kuta ook nog leuke excursies bijboeken. De zeilcruise is een aanrader. We hebben overal heerlijk gegeten maar 2 restaurants sprongen er wel uit: In Ubud: Dewa Rung, Jalan Monkey Forest No.88, Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesië (paar minuten lopen van hotel Champlung Sari hotel) In Kuta: Poppies, Jalan Legian, Gang Popies I, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesië, www.poppiesbali.com

Mw. L - 'S-Gravenhage
7,1
Toegevoegd op: 03-10-2017

veel gezien maar ook erg veel in de bus in file 's hotels onder de maat erg vies

Dhr. C - Ridderkerk
9,5
Toegevoegd op: 25-09-2017

Geweldig mooi ,veel gezien en toch voldoende vrije tijd

Bali is in een woord geweldig . Mooie natuur vriendelijke mensen Veel cultuur erg de moeite waard.

Mw. van G - Best
5,2
Toegevoegd op: 25-09-2017

Reis zelf was prima, maar meeste hotels en vervoer waren niet zoals gewend bij FOX

Net terug van een op zich mooie 17 daagse rondreis op Bali. Alles goed geregeld door FOX v.w.b. informatie vooraf en programma rondreis. De begeleiding door gids van Panorama Jo was uitstekend. Heeft veel kennis en deelde dit met ons op een duidelijke en prettige wijze. Ook chauffeur en busboy waren goed. Echter hotels, m.u.v. Candidasa en Lovina en vervoer waren minder dan wij van FOX gewend zijn. Kamers waren pover, soms klein, matig comfortabel en met diverse mankementen. Hotel in Ubud is onacceptabel vanwege agressieve apen die bijten en tassen stelen. Verder is de omgeving is één grote apenwc. Tot slot is het Panoramabusvervoer behelpen als je de blauwe FOXbus gewend bent. Te weinig zitcomfort en te klein.

Dhr. P - Nijkerk
Terug naar boven