Easy Going groepsrondreis Java - Bali Tempo Doeloe

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

55 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 15-04-2018

de reis was ondanks tempo doeloe toch erg vermoeiend, vaak vroeg op en lange reisdagen. Ook het bus vervoer liet te wensen over ...... de schokbrekers/vering waren duidelijk aan vervanging toe en bij vlagen was het zelfs zeer gevaarlijk!!!!! Het was aan de vaardigheid van de chauffeur te danken dat er geen ongelukken zijn gebeurd....chapeau voor hem! De hotels waren zeer luxe en de dagen op Bali waren geweldig.....ook de excursie met de catamaran is zeer aan te bevelen....goed verzorgd en voor iedereen wat wils....de sportievelingen en degene die gewoon een dagje wat anders wilden.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 12-03-2018

Bijzondere reis die een goede indruk geeft van het land.

Dhr. B - Volendam
9,5
Toegevoegd op: 12-03-2018

Prachtige reis door Java en Bali, veel gezien en enorm genoten!

Dankzij onze gids Eko hebben we een mooie reis gehad.Vaak vroeg op,lange zit in de bus door het erg drukke Java, maar daar kregen we veel voor terug.De gids wist erg veel, met gevoel voor humor, te vertellen over dit mooie land in al zijn diversiteit.De hotels waren,op 1 na (Kalibaru) prima.De optionele excursies waren afwisselend en paste in het programma.Veel indruk maakte het muziekschooltje Anklung, de Borobudur,de Pragmaban.De treinreizen waren mooi en comfortabel.Fietstochtjes,riksja’s,zijn aan te bevelen.De Bromotour, tja..geen zonsopgang bij slecht weer en je ‘S nachts om half 1 op.De theeplantage stelt weinig voor.Bali is weer anders.Ubud?We werden vast op een verkeerd punt afgezet,geen FOXwaardige excursie!Maak zelf een leuke tour,dan zie je veel.Naar Lembongan,snorkelen, erg leuk.Tip:ballonnen,stickers,pennen voor de kinderen meenemen.Het eten is heerlijk en spotgoedkoop.Wijn en bier enorm duur.

Dhr. K - Kampen
9,0
Toegevoegd op: 11-03-2018

Een prachtig land met vriendelijke inwoners met nog een steeds een vleugje Nederlandse invloeden.

Dhr. V - Oosterbeek
4,8
Toegevoegd op: 11-03-2018

Na mijn reis door Java heen, kijk ik al uit naar een rondreis door Java.

Het verkeer op Java leert ons westerlingen om voor alle medeweggebruikers tijd te hebben en heel tolerant te zijn.

Mw. S - Geleen
9,0
Toegevoegd op: 05-03-2018

Afwisselende prachtige reis,goede reisleider.

Dhr. P - Oudemirdum
8,1
Toegevoegd op: 05-01-2018

Het is jammer dat Indonesië zo veranderd is.Was er vroeger toch echt leuker!De hotels waren prima.

De fietstocht in Yokjakarta was erg leuk ook met de koetsjes valt aan te bevelen.Het was ook erg indrukwekkend om naar de weeskinderen te gaan.De omgeving is paradijselijk.Het was al met al een leuke reis ondanks dat het erg rustig was hebben we er wat van gemaakt!Jammer dat je heel moeilijk wijn kan bestellen en als ze het wel hebben is het idioot duur en vooral de rode wijn is zeer snel uitverkocht en vullen ze het niet aan!Dat was voorheen toch echt heel anders.Ondanks dat de reis niet helemaal was wat wij ervan verwachten zouden we zeker een nieuwe reis met Fox boeken!Was de eerste keer maar zeker niet de laatste.

Dhr. den H - Wageningen
7,1
Toegevoegd op: 30-12-2017

indonesie heeft het niet meer.

niet van toepassing

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 14-12-2017

Zeer boeiende reis, waarbij de rust op Bali zeer welkom is.

Deze reis heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan, ondanks het toch wel drukke programma op Java. ( alle optionele excursies meegedaan) Onze reisgids op Java, Dhr. Suryadi ( wij mochten hem " Wibi " noemen ) was echt fantastisch, dit in tegenstelling tot de host op Bali, die toch een stuk minder interesse toonde. Er moest door het "drukke "programma vaak vroeg worden opgestaan en in de namiddag wanneer er wat tijd was voor jezelf dan werkten de weergoden vaak niet mee. ( bijna elke dag regen in de middag ) dus is een optie buiten de moesson periode een aanrader. Onze groep was echt fantastisch, er werd regelmatig tijdens het diner wat tafels en stoelen bij elkaar gezet om gezamenlijk te eten. Hoogtepunten op Java waren de bezoeken aan het Angklung muziekschooltje, uiteraard de Borobudur en de plantage tour bij Kailibaru. Op Bali was de Kintamani route op de fiets prachtig. Helaas was er door de vulkaan uitbarsting geen tijd meer !

Dhr. M - Buitenpost
8,1
Toegevoegd op: 12-12-2017

Een prachtige reis, niet Easy Going als beloofd. Wel boeiend en met avontuurlijk slot door Agung!

Bij aankomst in Jakarta verwelkomd door gids Suryadi (meteen omgedoopt tot "Wibi"!) die ons tot Bali uitstekend heeft begeleid. Na de stop bij Sunda Kelapa -helaas een toonbeeld van vergane glorie- werd daarna de niet te missen Anklung school van Pak Udjo bezocht: dit blijft een absoluut hoogtepunt! De reis ging vervolgens in een razend tempo (niet echt Easy Going) door de vroege vertrek- en vaak lange reistijden per bus en trein, langs de bekende bezienswaardigheden op West- en Midden Java waarbij het Dieng-plateau, de Borobudur en de Prambanan niet teleurstelden. De Kraton in Yogya blijft bezienswaardig, maar is helaas ook een commercieel centrum geworden. Verkeer op West Java chaotisch terwijl Oost Java kalmer, beter verzorgd en georganiseerd oogde. Naarmate wij verder oostwaarts reisden werd de natuur mooier en adembenemender. De laatste week genieten op Bali tot vulkaan Agung letterlijk roet in ons vakantie eten strooide, jammer!

Dhr. P - Den Bosch
Terug naar boven