Groepsrondreis Sumatra - Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

81 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 12-12-2017

Leuke, actitieve en varrierende reis!

Het was minder dat er een man van 90 jaar mee was. Dit heeft sommige dagen beperkt / belemmerd.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 12-12-2017

mooie reis erg vermoeiend

Dhr. L - Purmerend
8,6
Toegevoegd op: 28-11-2017

Een mooie ervaring. Veel gezien. Veel indrukken. Lange reisdagen.

Deze reis is heel interessant. De eilanden zijn allemaal anders wat betreft levenswijze, geloof van de inwoners. De natuur is schitterend, helaas vaak vervuild. Het verkeer is, vooral rond de steden erg chaotisch waardoor je heel lang in de bus zit voor relatief weinig kilometers. Maar onderweg zie je heel veel en de gidsen geven ook heel veel informatie over de diverse bevolkingsgroepen. De gids op Sumatra deed heel veel moeite om aan onze wensen te voldoen en stopte ook regelmatig voor een fotoshoot. Erg leuk! De lunchadresjes waren ook prima verzorgd. Conclusie: zeer de moeite waard, maar wel een vermoeiende reis.

Dhr. O - Ijsselstein
8,1
Toegevoegd op: 25-11-2017

mooie reis met met veel teveel lange reisdagen. Er had een paar rustdagen in moeten zitten

Het was een hele mooie reis, maar er zaten veel te veel lange reisdagen tussen. De reis had naar 24 dagen uitgebreid moeten worden. Bij elk hotel was een zwembad maar door de lange reisdagen hadden we niets aan het zwembad. Erg jammer.De reisleider in Sumatra, de heer Maraou Tobing, was een super goede leider die goed voor zijn gasten zorgden en 's avonds ook nog kwam vragen of het allemaal naar wens was. Van de hoofdstad Jakarta hadden we wel meer willen zien. Er werd met snelheid doorJakarta heen gereden en er werd niet voor foto momenten gestopt. Eigenlijk de hele reis in Java was dat zo. Lange reisdagen zonder foto's stops. Dat was jammer. Sumatra, Java en Balie elk eiland heeft zijn eigen dingen.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 21-11-2017

Intensieve reis, maar zeker de moeite waard.

Ondanks het feit dat het lange reisdagen zijn, vroeg op en veel reizen, hadden we het niet willen missen. We hebben veel gezien en tussendoor ook veel achtergrondinformatie gehad van de gids. 3 totaal verschillende eilanden, met ieder een eigen cultuur. Bijzondere ervaring was de optionele excursie, de zonsopkomst bij de Bromo vulkaan. Zeker een aanrader.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 19-11-2017

Geweldige reis

Het was een geweldige reis, heel veel gezien. De extra excursies Orang Oetans op Sumatara en de Bromo vulkaan op Java waren echt onvergetelijk. Het lang in de bus zitten was de laatste dagen zwaar. Maar dit wordt wel zoveel mogelijk beperkt door 2 treinreizen en een stuk tolweg te rijden. Als je alles wil zien is het lange reizen onvermijdelijk en heel tijdrovend in het drukke verkeer. De reis is door Fox goed samengesteld met heel veel hoogte punten.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 15-11-2017

Veel gezien op Sumatra en Java, maar veel te lange reisdagen. Zwemmen was geen tijd voor.Het

Het is een mooie reis, maar je kunt het haast geen vakantie noemen, als gevolg van te lange reisdagen.Tobameer was wel relaxed. We hebben zeker genoten van de highlights : Borobudur en Prambanan en de prachtige rijstvelden. En uiteraard het altijd groene landschap. Het was fijn, dat wij nog extra dagen hadden bijgeboekt op Bali, om de reis rustig af te sluiten en genieten van het mooie Bali.

Mw. K - Hoogeveen
8,6
Toegevoegd op: 07-11-2017

intensieve maar indrukwekkende reis waarin je een goed beeld krijgt van het land, mensen en cultuur

Dhr. K - Hardenberg
9,5
Toegevoegd op: 06-11-2017

Boeiende en goed verzorgde reis. Wel redelijk vermoeiend dus een beetje conditie is wel vereist.

Dhr. V - Hazerswoude-Dorp
8,6
Toegevoegd op: 03-11-2017

De reis bevat natuur en cultuur, geuren en kleuren!

Dhr. van der V - Hoogeveen
Terug naar boven