De Gordel Van Smaragd

Indonesië en Bali

Indonesië en Bali Groepsreizen

16-daagse Familie groepsreis Bali

Vertrek: 28-04-2018

Monique
21-08-2017 - 16:26 uur
Wij hebben als gezin evt. interesse om naar Bali te gaan in de meivakantie. Echter omdat deze reis (nog) geen vertrek garantie heeft, hebben wij nog niet geboekt. ZIjn er meerdere gezinnen die evt. interesse hebben? Gezin met 2 sportieve jongens (17 en 16).
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Olga
13-11-2017 - 13:48 uur
Hoi Dames,
Wij hebben ook veel interesse in deze reis. Gezin met 3 sportieve jongens (dan 15,13 en 10).
RE: Tineke
28-10-2017 - 22:24 uur
Hoi Monique, wij hebben deze reis geboekt en ondertussen is er ook vertrek garantie. Onze kinderen zijn wel iets jonger. Onze zoon is bijna 15 en een dochter van 10.

Rondreis Bali & Indonesië- Maak een groepsreis door het land van de verschillende culturen

Een rondreis door Bali en Indonesië is hoe dan ook een veelzijdige vakantie. Indonesië heeft vele eilanden en ook veel verschillende culturen. Bekende eilanden zijn Sumatra, Java en Bali, maar er is nog zoveel meer. Zo winnen Sulawesi en Lombok ook aan populariteit als vakantiebestemming. Voor welke rondreis u ook kiest, een rondreis door Indonesië is hoe dan ook een grote ontdekkingsreis. 

Mogelijkheden rondreis Bali & Indonesië

Er zijn diverse mogelijkheden voor een Bali rondreis, ook gecombineerd met andere delen van Indonesië. Zo is er bijvoorbeeld een gecombineerde groepsrondreis Bali en Java, waar onder andere twee schitterende treinreizen en een bezoek aan een theeplantage op Java inbegrepen zijn. Maar ook een bezoek aan het bekende Borobodur tempelcomplex is een onderdeel van deze rondreis door Indonesië. Er is ook een groepsreis Bali - Sumatra - Sulawesi, met als een van de hoogtepunten een bezoek aan het orang-oetang reservaat.

Leuke excursies tijdens de reis

Bij de rondreizen in Bali en Indonesië zijn veel excursies inbegrepen en wij bieden daarnaast optionele excursies. Een voorbeeld is een bezoek aan een traditioneel Javaans muziekschooltje waar de kinderen voor u muziek maken en zingen. Een andere bijzondere excursie is een fietstocht door Jogjakarta, waarbij we langs rijstvelden en de lokale bevolking fietsen en de tocht eindigen bij de Prambanan tempel. Een hele leuke manier om net wat meer van Indonesië te ervaren!

Wat is verder inbegrepen?

Wij regelen alles voor de rondreis in Bali en Indonesië: de vluchten, de overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels, de excursies en de volledige groepsrondreis wordt begeleid door een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Onze reisleiders laten alle hoogtepunten zien en weten alles te vertellen over dit prachtige land. Ze zorgen ervoor dat u het maximale uit uw reis kunt halen.

Ga met ons mee en ervaar Indonesië

Ga met ons mee en ervaar Indonesië, het land van de verschillende culturen. Kies voor een groepsreis in Bali, eventueel gecombineerd met andere eilanden. Of kies voor een van onze individuele rondreizen, familiereizen of singlereizen in Indonesië. Er is voor ieder wat wils als het gaat om een rondreis Bali & Indonesië!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven