De Gordel Van Smaragd

Indonesië en Bali

Indonesië en Bali Groepsreizen

22-daagse Easy Going groepsrondreis Java - Bali Tempo Doeloe

Vertrek: 20-01-2018

Jan en Cora
25-09-2017 - 17:54 uur
Hallo medereizigers,

Het is dan nog wel niet zo ver, maar voor we het weten gaat de prachtige reis beginnen! Wij hebben er zin in en zijn benieuwd wie er nog meer mee gaan. We komen uit Kampen en hebben al verscheidene FOX reizen gemaakt.
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Jan en Cora
03-12-2017 - 09:23 uur
Wat leuk Willemijn! Het schiet nu inderdaad op. Wij zijn toevallig dit jaar ook naar Zuid Afrika geweest met FOX. We hebben er reuze veel zin in! Tot de 20e januari.
RE: Willemijn
03-12-2017 - 08:47 uur
Dag Jan en Cora en andere medereizigers,

Inmiddels begint het al op te schieten. Dit lijkt een prachtige reis en ik kijk ernaar uit! Ook ik heb al meerdere FOX-reizen mogen maken. In 2016 ontmoette ik mijn reismaatje Monique tijdens een groepsreis naar China. Vervolgens hebben we dit jaar samen Zuid-Afrika bezocht. Ook nu trekken we er weer samen op uit!

Hartelijke groet en graag tot ziens in januari!

Rondreis Bali & Indonesië- Maak een groepsreis door het land van de verschillende culturen

Een rondreis door Bali en Indonesië is hoe dan ook een veelzijdige vakantie. Indonesië heeft vele eilanden en ook veel verschillende culturen. Bekende eilanden zijn Sumatra, Java en Bali, maar er is nog zoveel meer. Zo winnen Sulawesi en Lombok ook aan populariteit als vakantiebestemming. Voor welke rondreis u ook kiest, een rondreis door Indonesië is hoe dan ook een grote ontdekkingsreis. 

Mogelijkheden rondreis Bali & Indonesië

Er zijn diverse mogelijkheden voor een Bali rondreis, ook gecombineerd met andere delen van Indonesië. Zo is er bijvoorbeeld een gecombineerde groepsrondreis Bali en Java, waar onder andere twee schitterende treinreizen en een bezoek aan een theeplantage op Java inbegrepen zijn. Maar ook een bezoek aan het bekende Borobodur tempelcomplex is een onderdeel van deze rondreis door Indonesië. Er is ook een groepsreis Bali - Sumatra - Sulawesi, met als een van de hoogtepunten een bezoek aan het orang-oetang reservaat.

Leuke excursies tijdens de reis

Bij de rondreizen in Bali en Indonesië zijn veel excursies inbegrepen en wij bieden daarnaast optionele excursies. Een voorbeeld is een bezoek aan een traditioneel Javaans muziekschooltje waar de kinderen voor u muziek maken en zingen. Een andere bijzondere excursie is een fietstocht door Jogjakarta, waarbij we langs rijstvelden en de lokale bevolking fietsen en de tocht eindigen bij de Prambanan tempel. Een hele leuke manier om net wat meer van Indonesië te ervaren!

Wat is verder inbegrepen?

Wij regelen alles voor de rondreis in Bali en Indonesië: de vluchten, de overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels, de excursies en de volledige groepsrondreis wordt begeleid door een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Onze reisleiders laten alle hoogtepunten zien en weten alles te vertellen over dit prachtige land. Ze zorgen ervoor dat u het maximale uit uw reis kunt halen.

Ga met ons mee en ervaar Indonesië

Ga met ons mee en ervaar Indonesië, het land van de verschillende culturen. Kies voor een groepsreis in Bali, eventueel gecombineerd met andere eilanden. Of kies voor een van onze individuele rondreizen, familiereizen of singlereizen in Indonesië. Er is voor ieder wat wils als het gaat om een rondreis Bali & Indonesië!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven