Single groepsreis Avontuurlijk Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,0

Gemiddelde beoordeling

26 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 22-09-2018

Een mooie reis met veel afwisseling.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 22-09-2018

Hele mooie, leuke reis met genoeg vrije tijd voor eigen invulling!!

Tip: Ga raften!! Het gaafste wat ik deze reis heb gedaan.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 22-09-2018

Ik heb erg genoten op Bali. Veel gezien van de cultuur en natuur. We hadden ook een erg leuke groep.

Bali is een aanrader. Het is een prachtig eiland. Je ziet veel tempels en daarmee ook de cultuur van de bevolking. Tracking, mountainbiken en snorkelen zijn o.a. de inbegrepen activiteiten. Het was een vakantie om nooit te vergeten.

Mw. A
8,6
Toegevoegd op: 20-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 20-09-2018

Heerlijk relaxte rondreis door Bali, met genoeg ontspanning en activiteiten.

Mooie rondreis door Bali, met om de twee dagen een anderen hotel, korte reisdagen dus niet extreem vroeg op staan. Mooie maar simpele hotels, reis per touringcar, genoeg beziens waardigheden en acitivieiten, waaronder snorkelen, mountainbiken, raften en wandelen. Aan het einde nog een paar dagen bijkomen, waar je zelf kan bepalen of je wel nog dingen gaat doen of lekker een paar dagen luieren.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 20-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 20-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 06-09-2018

Heerlijk avontuurlijk genieten

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 01-09-2018

Tio vakantie gehad, jammer genoeg niet de optionele excursies aangeboden gekregen.

Leuke vakantie gehad, leuke nieuwe mensen ontmoet, wel een te druk schema op sommige plaatsen waardoor je de plaats zelf niet kan verkennen. Je komt vaak 's avonds aan en hebt de dag erna een druk programma, de dag erop ga je s' ochtends weer naar de volgende plaats waardoor op je eigen houtje verkennen er niet altijd in zit. Mocht je tijd over hebben in ubud is monkey forest een aanrader. In candidasa is vincent's een heerlijk restaurant om te eten En raad ook zeker aan om een buggytour te doen vanuit kuta.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 01-09-2018

Mooie rondreis door Bali

Anoniem
Terug naar boven