Single groepsreis Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

51 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 31-12-2017

Dit was toch één van de mooiste reizen die ik gemaakt heb met Fox.Heel goede gids maakte de reis OK

Toch nog eens herhalen dat de gids onze reis compleet maakte daarom ook was het één van de mooiste reizen die ik gemaakt heb met fox.Toch één min puntje waren de stranden op Bali.Maar de vakantie moet je zelf maken en in groep daarom was deze groep ook geweldig.

Dhr. G - Gentbrugge
8,6
Toegevoegd op: 29-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. T - Haarlem
9,5
Toegevoegd op: 26-12-2017

Een intensieve, maar zeer mooie en gevarieerde reis.

Echt een super vakantie gehad, mede ook door de leuke groep en reisgids. Veel van Java gezien. Excursie naar de Bromo vulkaan is een echte aanrader. De fiets/brommer-taxi tijdens het verblijf in Jogjakarta is ook erg leuk. Daarnaast is de verlenging op Bali geen overbodige luxe. De reis is erg intensief en het is lekker om op Bali nog wat extra dagen te hebben om tot rust te komen en je eigen excursies te plannen (alleen of met (een deel van) de groep). Hotels laten niets te wensen over. Houd wel rekening met een intensieve reis, elke dag vroeg opstaan en rond etenstijd weer terug in het hotel.

Dhr. V - Baarn
10,0
Toegevoegd op: 26-12-2017

Geweldige reis, in relatief korte tijd zoveel mooie ervaringen opgedaan!

Dit was mijn eerste ervaring met een singlereis en het heeft me nog veel meer gebracht dan verwacht. Een super reisleider, fijne medereizigers en volop tijd om heel veel indrukken van een prachtig land op te doen. Een reisgenoot verwoorde de reis als volgt: Java was reizen en Bali vakantie. En zo heb ik het ervaren.... Java was veel reizen en cultuur opsnuiven, vermoeiend, maar heel erg de moeite waard. Op Bali tijd om weer wat bij te komen en optionele excursies te ondernemen. Mijn ultieme hoogtepunt van de reis? Zoveel! Ik werd geraakt van het samen muziek maken in het Angklung muziekschooltje van Pak Ujo in Bandung, heb genoten van de zonsopgang met uitzicht op de Bromo vulkaan. De natuur op Java is prachtig en de mensen verschrikkelijk vriendelijk. Bali was ondanks de vele regen (regenseizoen) ook de moeite waard, maar Java heeft mijn hart gestolen!

Mw. F - Slootdorp
5,7
Toegevoegd op: 25-12-2017

Haasten en lang reizen ga ik nooitmeer doen bij zo'n verre reis. Te grote groep, te veel verschillen

De weersomstandigheden waren slecht, hetgeen soms wel te verwachten is in december. Busreizen te lang en niet erg comfortabel. Fijn om Indonesië terug te zien, maar ik doe dit niet meer in dit tempo. Als je geen extra excursies bijboekt is het een beetje rondsnuffelen... Jammer, het land en de inwoners zijn veel meer waard.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 25-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 02-11-2017

op java vroeg op en lange reisdagen

veel lange dagen onderweg, vaak de moeite waard.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 01-11-2017

Afwisseling, vriendelijke mensen, lange busritten, heerlijke hotels

Veel gezien van Java. Het anklung optreden was echt de moeite, veel leuker en interessanter dan het leek in de beschrijving van de optionele excursie. Ook de rit met de fietstaxi's (becak) had ik niet willen missen. Verder is het toch wat jammer dat we niet meer tijd hadden om te genieten van de mooie hotels, we kwamen laat aan en moesten vroeg weer weg. In Bali waren er geen excursies meer in het programma. Je kan bij de lokale hostess wel excusies regelen, maar die kosten veel. je kan beter met een paar medereizigers een hele dag een comfortabele taxi huren voor 5 - 6 personen en vragen of je chauffeur Bali kan laten zien. Die kennen het eiland en de leuke plekjes. Dat kost je dan dan 10 euro per persoon, je kan het op je eigen tempo doen.

Mw. B - Mortsel
9,5
Toegevoegd op: 31-10-2017

Mooie reis, veel gezien en gedaan. Op Java reizen en Bali genieten.

Leuke reis en groep. Op Java veel gezien en gedaan, hierdoor wel vroeg opstaan en lang in de bus maar het is de moeite volledig waar. Meestal eind van de middag weer in het hotel. Bali lekker relaxen en genieten.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 30-10-2017

Java verken je voornamelijk d.m.v. het reizen met de bus, supervriendelijke mensen. Bali is magisch.

Mw. P - Haarlem
Terug naar boven