Single groepsreis Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

92 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 03-11-2018

Intensief indrukwekkend

Er is geen omschrijving ingevuld.

Buddy
7,7
Toegevoegd op: 30-10-2018

Fantastische reis op Java maar wel zeer vermoeiend! Bali met 3 nachten verlenging was heerlijk!

Muziekschool is aanrader, en excursie op de fiets kom je dichter bij de lokale bevolking. Becak was goed geregeld maar paleis vd sultan viel erg tegen. Op Bali 1x busje en 1x auto met chauffeur en Nederlands sprekende gids gehuurd en is ook heel goed bevallen.

Enny uit Westland
7,7
Toegevoegd op: 30-10-2018

was helemaal geweldig top reisleider en groep

is een echte aanrader mooie reis met voldoende bezichtingen hellemaal de auto's en scooters nog nooit zoveel bij elkaar gezien . Mooie accommodaties en de treinreis was een hele belevenis

Sylvia
9,0
Toegevoegd op: 30-10-2018

Een prachtige reis die ik niet had willen missen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Brugman Harriët uit Nieuwegein
9,0
Toegevoegd op: 30-10-2018

Een erge mooie en indrukwekkende reis!

Het was een bijzonder mooie reis, mooie plekken gezien, onder andere Bromo vulkaan, theeplantages, Green valley, en in contact met lokale bevolking geweest

Kim
9,0
Toegevoegd op: 27-10-2018

Prachtige reis, goede omkadering en accomodatie, maar vermoeiend

Er is geen omschrijving ingevuld.

Marc
8,0
Toegevoegd op: 27-10-2018

Drukke maar fantastische en indrukwekkende reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
7,0
Toegevoegd op: 12-10-2018

Ervaar de verschillende sferen en omgeving op het prachtige Java en Bali!

Sla de optionele excursie naar de Bromovulkaan zeker niet over! Het is al een belevenis op zich om daar naar toe te gaan midden in de nacht. De plantagetour in Kalibaru verandert absoluut je beeld van een plantage. Ik noem het een paradijselijk bos!

7,0
Toegevoegd op: 04-10-2018

Een goed georganiseerde reis.

Een leuke reis met een aantal hoogtepunten zoals de Bromo vulkaan, raften, theeplantage, treinreis en de fietstocht.

Anoniem
8,0
Toegevoegd op: 04-10-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.