Single groepsreis Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

67 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 23-04-2018

Schitterende reis, vele mooie indrukken

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 19-04-2018

Mooie inspirerende reis!

De Borobudur Tempel en de zonsopkomst bij de Bromo Vulkaan waren zeer indrukwekkend!

Mw. O - Arnhem
6,2
Toegevoegd op: 18-04-2018

langdurige busreizen in een overvol land met marginale infrastructuur, aantal culturele topatracties

Door marginale infrastructuur bestaat de vakantie voornamelijk uit langdurige busreizen in een overbevolkt, islamitisch georienteerd land, waarin een paar culturele hoogtepunten bezocht worden op Java. Verblijf op Bali is goed om even tot rust te kunnen komen. Hotel op Bali heeft een prachtig zwembad. Als je van een strand houdt, kun je het beste met een taxi enkele kilometers verder naar het noorden gaan, omdat daar veel minder afval op het strand ligt en er minder overlast is van de plaatselijke bevolking. Houdt er rekening mee dat je bij excursies en activiteiten op Bali vanwege de constante verkeerschaos er ca. 2 uur over doet om de stad uit te komen.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 17-04-2018

Een reis om nooit te vergeten, de kleuren en geuren van het mooie land zal ik niet vergeten

Zorg dat je fit bent en het is een vermoeiende reis, maar op Bali is het ontspannen. Op Java hard werken.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 17-04-2018

Vroeg opstaan en lange busdagen door java, maar zeker de moeite waard.

Op Java zit je lange tijden in de bus, omdat het rond de grote steden hartstikke druk is en erbuiten alleen maar smalle wegen zijn en inhalen soms onmogelijk is, maar je ziet veel tijdens de busritten en de Borobudur, Prambanan en de Bromo maken het lange reizen en het vroege opstaan zeker de moeite waard. Vaak word je rond 4:15 uur wakker door het ochtendgebed dat uit de speakers van de moskeeën voorgelezen wordt en dat is best wel irritant omdat elke minuut slaap welkom is. Op Bali kan je eindelijk uitrusten als je dat wilt, als je nog meer bezienswaardigheden wilt zien kan dat ook, Bali staat er vol mee en alles is er heel makkelijk te regelen.

Anoniem
6,2
Toegevoegd op: 16-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. F - Venray
7,6
Toegevoegd op: 16-04-2018

dagenlange busritten door en alleen maar vrije tijd op Bali

Soms zaten we 8-10 uur in de bus om een afstand van slechts 220 km te doen. Ik tel rond 3-4 van dit soort reisdagen met onderweg weinig of geen excursies. Zeer saai, verloren tijd... Bromo vulkaan excursie start s'nachts, om 00.30!!!! Lijkt wel een soort nachtdienst tijdens de vakantie! Ik ben hierdoor niet mee gegaan. Na Bromo vulkaan waren er geen excursies meer ingepland en de tijd was vooral met de busritten gevuld. Ik had veel liever een vlucht Jogjakarta - Bali gehad. Op Bali had ik meer excursies verwacht, jammer dat die niet meer inclusief waren. De groep is hierdoor uiteengevallen en dit werd een ware "singels" reis met ieder voor zich. Ik vond de reis niet goed uitgebalanceerd en zou de reis niet aanraden.

Mw. K - Amsterdam
8,6
Toegevoegd op: 15-04-2018

Ik heb een geweldige vakantie gehad!

Mw. van D - Rotterdam
1,4
Toegevoegd op: 14-04-2018

Bus en trein reizen en moslim cultuur stresserend in java tour

Prachtig land maar te veel fille

Dhr. L - Knokke -Heist
8,6
Toegevoegd op: 14-04-2018

vermoeiende boeiende en moooie reis.

Dhr. S - Den Helder
Terug naar boven