Single groepsreis Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

69 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 31-07-2018

Een prachtige reis over het bijzondere eiland Java met als afsluiter tot rust komen op Bali.

Door het bijboeken van alles optionele excursies heb ik een prachtig beeld gekregen van alles wat Java te bieden heeft. Vooral het bezoeken van de Borobudur, de Bromo vulkaan en de Green Canyon waren voor mij absolute hoogtepunten.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 30-07-2018

Een reis om nooit te vergeten.

Mw. M - Kerkrade
8,6
Toegevoegd op: 30-07-2018

Zwaar, vroeg op, veel bus, veel hoogtepunten java. Eigen programma Bali, verlenging Bali zeker slim

Dhr. W - Venray
8,1
Toegevoegd op: 28-07-2018

Een erg mooie reis, wel weinig vrije tijd. Mooie excursies, vooral het zwemmen bij de Green Valley en de zonsopkomst bij de Bromovulkaan waren zeer spectaculair.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 28-07-2018

Een intensieve reis waarbij er veel reistijd in de bus wordt doorgebracht, maar zeker de moeite.

De Bromo is zeker een aanrader!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 01-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 29-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 25-05-2018

Top op Java

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 23-05-2018

Veel reizen, maar absoluut de moeite waard en ook met reizen zie je zoveel!Je raakt niet uitgekeken.

Java was erg intensief qua reizen maar je kon onderweg ook je ogen uitkijken door het gigantisch drukke verkeer of de mooie rijstvelden. Heb het gevoel dat we er alles eruit hebben gehaald wat erin zat. Geen moment verveelt! Bromovulkaan bezoeken was echt de highlight van de reis! Op Bali kreeg je vrije tijd, dat is ook wel echt nodig na 2 weken java om bij te komen. Prachtig hotel. Ook daar nog genoeg te doen qua excursies, maar ook tijd om te winkelen of uitgaansleven te ontdenken! Ik kijk weer op een geweldige reis terug!

Mw. D - Alblasserdam
8,6
Toegevoegd op: 21-05-2018

Hernieuwde kennismaking met een prachtig land. O.l.v. prima reisleiders en met fijne reisgenoten.

Anoniem
Terug naar boven