Single groepsreis Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

95 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 02-01-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 29-12-2018

Intensieve indrukwekkende reis

Prachtige reis waarin je veel van Java ziet. Dit betekent wel lange dagen en veel tijd in de bus zitten en weinig ruimte om zelf plaatsen te verkennen.

8,3
Toegevoegd op: 26-12-2018

Prachtige reis: mooi land met hele lieve mensen!

Voor het geval je twijfelt om hier naar toe te gaan: DOEN! Je bent wel veel onderweg, maar wat je ervoor terugkrijgt maakt dit allemaal goed. Daarnaast kun je de laatste dagen op Bali uitrusten van deze reis. Paar tips: de excursie naar de Bromo, Prambanan, Borobudur, maar ook de tocht op een riksja en het bezoek aan de angklung school zijn geweldig om mee te maken! Mocht je trouwens in december naar de Bromo gaan, dan zijn een winterjas en lange broek niet overbodig.

Mevr. Theune
7,3
Toegevoegd op: 24-12-2018

Java was is vliegende vaart, mooi maar druk, Bali was prachtig en relaxed.

Nvt

Nvt
9,0
Toegevoegd op: 03-11-2018

Intensief indrukwekkend

Er is geen omschrijving ingevuld.

Buddy
7,7
Toegevoegd op: 30-10-2018

Fantastische reis op Java maar wel zeer vermoeiend! Bali met 3 nachten verlenging was heerlijk!

Muziekschool is aanrader, en excursie op de fiets kom je dichter bij de lokale bevolking. Becak was goed geregeld maar paleis vd sultan viel erg tegen. Op Bali 1x busje en 1x auto met chauffeur en Nederlands sprekende gids gehuurd en is ook heel goed bevallen.

Enny uit Westland
7,7
Toegevoegd op: 30-10-2018

was helemaal geweldig top reisleider en groep

is een echte aanrader mooie reis met voldoende bezichtingen hellemaal de auto's en scooters nog nooit zoveel bij elkaar gezien . Mooie accommodaties en de treinreis was een hele belevenis

Sylvia
9,0
Toegevoegd op: 30-10-2018

Een prachtige reis die ik niet had willen missen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Brugman Harriët uit Nieuwegein
9,0
Toegevoegd op: 30-10-2018

Een erge mooie en indrukwekkende reis!

Het was een bijzonder mooie reis, mooie plekken gezien, onder andere Bromo vulkaan, theeplantages, Green valley, en in contact met lokale bevolking geweest

Kim
9,0
Toegevoegd op: 27-10-2018

Prachtige reis, goede omkadering en accomodatie, maar vermoeiend

Er is geen omschrijving ingevuld.

Marc