Single groepsreis Sulawesi - Bali - Gili - Lombok

U krijgt van ons:
  • Bezoek aan de Tana Toraja op Sulawesi
  • Verblijf op Bali, Gili en Lombok!
  • Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
  • Snorkelexcursie op Sulawesi
  • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding

Unieke mix van cultuur, natuur en strand!

Ga mee met deze heerlijke rondreis langs natuur, cultuur en strand van verschillende Indonesische eilanden. Maak kennis met de bijzondere dodencultuur van de Toraja op het indrukwekkende eiland Sulawesi en geniet op het godeneiland Bali van heerlijke stranddagen en vele excursiemogelijkheden.

Op Gili Trawangan genieten we van prachtige witte zandstranden en de kleurrijke onderwaterwereld. Op Gili heerst een relaxte sfeer: er is geen gemotoriseerd verkeer, want het eiland kent slechts enkele wandelpaden. Snorkelen kan hier al vanaf het strand en per boot kunt u de omliggende eilanden verkennen. Onze reis eindigt tenslotte op specerijeneiland Lombok met fantastische ongerepte stranden en een prima hotel met zwembad. 
 Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis

Comfortabele en centraal gelegen hotels
Wij zorgen voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en we overnachten in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens ons strandverblijf op Bali overnachten we in een uitstekend hotel met zwembad.

Deze reis is op basis van een kamer op indeling, u deelt uw kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. U heeft ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.
 Bekijk een selectie van de hotels van deze reis

Entreegelden en excursies inclusief
Deze rondreis door Indonesië is inclusief entreegelden volgens programma, ter waarde van  circa € 85,- per persoon, zodat u tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. Ook zijn er al veel excursies inbegrepen, zoals een boottocht bij Makassar inclusief snorkelexcursie, Sasak tour op Lombok inclusief lunch en een bezoek aan vele traditionele dorpen.
 Bekijk hier wat inclusief is

Onze reisleiders staan voor u klaar
Onze ervaren Nederlandssprekende reisleiders nemen u altijd mee naar het hart van de bestemming. Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Indonesië?
 Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 20 deelnemers
Terug naar boven