Single groepsreis Sulawesi - Bali - Gili - Lombok

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

20 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 07-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. S - Soest
10,0
Toegevoegd op: 02-12-2017

Een zeer complete rondreis door Indonesië die alle mooie aspecten van dit land laat zien.

Voorafgaand aan het boeken van deze reis heb ik getwijfeld tussen de diverse reize die FOX aan bood in Indonesië. Ik heb voor deze reis gekozen omdat er 4 eilanden aan bod kwamen, ik veel zou kunnen zien maar ook ter plekke nog zou kunnen beslissen of ik heel actief wilde zijn of meer in de relaxstand wilde. Op verschillende bestemmingen was het namelijk vooral lekker om te ontspannen. Aan deze verwachting heeft de reis volledig voldaan. Het waren 4 heel verschillende eilanden, overal een fijn hotel gehad, heerlijk gegeten, lekker ontspand maar ook overal de mogelijkheid om veel moois in de omgeving te bekijken. Met name Sulawesi vond ik een goede aanvulling: de natuur daar was prachtig en de cultuur en mensen nog heel authentiek.

Mw. van D - 'S-Gravenhage
8,1
Toegevoegd op: 01-12-2017

Mooie en geweldige ervaring

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 30-11-2017

Het was een indrukwekkende, relaxte, maar vooral fantastische reis.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 27-11-2017

Het is een hele mooie trip. Vooral Sulawesi is mooi. Jammer is wel dat het een volle dag heen en een volle dag terug in de bus is naar Toraja. Het vraagt veel reistijd om er te komen. Een dagje langer in Sulawesi had zeker niet misstaan. Bali leek relaxed, maar de vrije dagen waren al snel gevuld met de optionele excursies. Fietsen, raften, dagje met de bus, heel leuk. Op Gili is er weer een dagje gesnorkeld en op Lombok hadden we een alternatieve excursie naar de watervallen. Al met al een heerlijke vakantie.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 27-11-2017

Een geweldige gevarieerde reis. Heerlijk afwisselend en veel vrije tijd.

Fijn dat je bij deze reis ook een eigen invulling kunt geven aan de dagen. Er worden locale trips aangeboden wat erg interessant is qua prijs en waardoor je ook geneigd bent om een goede eigen invulling aan je reis te kunnen geven. Veel virjheid waardoor ook locale eetgelegenheden kunnen worden aangedaan en je zelf in eigen groepjes kunt gaan eten. NIet zo'n reis waarbij je je onderdeel voelt van een kudde. Het is aan jezelf. Deze reis heeft in het begin heel veel reisdagen, daarna wordt het iets minder. Hij had wat mij betreft makkelijk 3 dagen extra mogen hebben waardoor iets meer rust ingebouwd zou kunnen worden.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 27-11-2017

Wanneer het in Nederland koud en guur is lekker genieten van warm weer, strand en cultuur

Heerlijke reis gehad. Snorkelen(in de olie!) bij Makassar viel erg tegen maar dat is dan eigenlijk ook het enige minpuntje. Reisschema op Sulawesi was erg pittig maar daarna weer voldoende tijd om bij te trekken op Bali, Gili en Lombok. Op Lombok in plaats van de door Fox aangboden excursie naar weefgetouwen en pottenbakkerij zelf (via reisleider) een excursie geregeld naar de watervallen. De mensen die naar de weefgetouwen zijn geweest waren enthousiast maar zelf had ik de watervallen (inclusief pittige wandeltocht erheen en sensationele tocht door een gangencomplex terug) niet willen missen. Heerlijk genoten van een mooie vakantie met cultuur, strand en heerlijk warm weer.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 26-11-2017

Afwisselende reis.

-

Dhr. D - Arnhem
10,0
Toegevoegd op: 26-11-2017

Fantastische reis met een hele mooie mix tussen cultuur en strand!

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 30-09-2017

Super vakantie met een mix van cultuur, snorkelen, golfsurfen en lekker relaxen bij het strand.

Anoniem
Terug naar boven