Single groepsreis Sulawesi - Bali - Gili - Lombok

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

29 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 03-10-2018

Afwisselende reis

Door de aanpassingen i.v.m. de gebeurtenissen in Lombok hebben we alleen Sulawesi en Bali aangedaan. In Indonesie is het zo mooi dat elk eiland weer helemaal anders is. Zo ook Sulawesi. Het is nog niet overspoelt door massa's toeristen en je hebt dan ook het gevoel dat alles nog authentiek is. Erg mooi om alles daar te zien hoe ze leven en hoe de dodencultuur is. Enige nadeel hier zijn 2 super lange reisdagen. Super lieve gids (Kornelius) hebben we hier, die vol liefde over alles vertelt. Niets is hem te gek en hij regelt echt alles. Op Bali mogen we eerst in het Rama Beach in Kuta overnachten. Wat is dit mooi, relaxed en ook hier zijn de mensen die er werken super lief. In Kuta is het mogelijk om veel excursies te boeken. Vrije tijd genoeg om alles te kunnen zien wat je wilt. Daarna door naar Pemuteran (Adi Assri), onderweg aantal stops en ook hier genoten van veel vrije tijd. Ik kom zeker weer terug naar Bali!

8,3
Toegevoegd op: 17-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 17-09-2018

Prachtige bestemming maar logistiek zou moeten worden aangepast.

Deze reis is lastig te beoordelen omdat het een aangepaste reis betreft in verband met de natuurrampen op Lombok en de Gili eilanden. Sulawesi is een indrukwekkend eiland met bijzondere cultuur en mooie natuur. We troffen hier een uitstekende en zeer betrokken gids. Reistijden zijn echter een aandachtspunt: twee lange reisdagen van 12 uur op 5 dagen Sulawesi zijn niet in verhouding. Bali is een schitterend eiland met ruimte voor relaxen en ondernemen.

7,7
Toegevoegd op: 17-09-2018

Mooie afwisselende reis met veel sportieve excursies.

Als gevolg van de aardbeving gingen Gili en Lombok niet door. Dat was jammer, maar Fox heeft tijdig een goed alternatief geregeld (Noord Bali). Torajaland op Sulawesi was mooi. Maar wel van hetzelfde (huisjes, huisjes en dodencultuur). De reis ernaar toe was veels te lang (2 keer een hele dag in bus). Dit kan ook per vliegtuig. Op Bali veel leuke (optionele) excursies gedaan zoals buggy rijden (stoffig!) en een fietstocht van de Batur vulkaan was prachtig en ging in een heerlijk tempo (want vooral naar beneden). Fijne hotels, vooral Rama Beach op Kuta. Echt een paradijsje. Wel jammer dat je op Kuta veel in de file staat. Toraja Heritage hotel viel wat tegen. Je zit daar niet in zo'n mooi huisje (zoals de website suggereert) maar in een flat ernaast. Ook doet t hotel gedateerd aan. Badkamer smoezelig. De plaatselijke gidsen (Cornelius en Rahman) zijn top. Die doen er echt alles aan om t onvergetelijk te maken. Al met al een topvakantie.

Erik uit Rotterdam
7,7
Toegevoegd op: 16-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 02-06-2018

Leuke reis waarbij je veel kunt zien maar ook veel kan ontspannen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 28-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 28-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 27-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 27-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.