Single groepsreis Sumatra - Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

21 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 10-09-2018

Mooie reis waarin je een goede indruk krijgt van Indonesië. Verlenging op Bali is een aanrader

Mooie reis. Wel erg intensief. Lange reisdagen en beperkte relax tijd. Verlenging op Bali is een echte aanrader. Dan heb je net even iets meer tijd om op Bali wat leuke dingen te bezoeken en ook nog even wat bij te komen van de intensieve dagen op Java en Sumatra.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 10-09-2018

Een intensieve reis met natuur, cultuur en op het einde tijd voor ontspanning

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 08-09-2018

Geweldige rondreis Sumatra, Java en Bali!

Deze rondreis is een absolute aanrader! Voor mij waren de hoogtepunten de orang oetans op Sumatra, en de Bromo vulkaan op Java.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 08-09-2018

Fantastisch

Bezoek een tempel op Bali (bijv. Tirta Empul) nabij Ubud.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 05-08-2018

Bijzondere ervaring: diversiteit van landschappen, bevolkingscultuur & excursies met hoog reistempo.

Super mooi land. De cultuurverschillen van Sumatra Java en Bali zijn goed zichtbaar. Excursies die je niet mag missen zijn de oerang oetans, Green Vally, Borobudur, dorpje Sigapiton, Bromo vulkaan, theeplantage Malabar & huur een chauffeur op Bali en zoek van te voren uit waar je heen wilt dan kun je dit goed combineren. Ik ben bij het zuiden geweest, surf point/kliffen en Nusa Dua. In het midden van het eiland en beetje naar rechts rijstvelden. Tegalalang en Jatiluwa. Dorpje ubud mag je niet overslaan, neem er wel de tijd voor ongeveer 4 uur. De Hindoeïstische tempels in Bratan Terta Empul en Para Alum Danu mag je niet overslaan. Als je alles een beetje rustig wil zien moet je zeker de verlening boeken of nog een keer terugkomen, haha.

Mw. N - Langedijk
7,6
Toegevoegd op: 30-07-2018

Mooie reis in een mooi land, sla zeker Sumatra niet over.

Hoog reistempo. Vaak om 4.45 opstaan, zeker op Java. Sla Sumatra niet over. Hier toch wel het hoogtepunt met het voeren van de orang oetans. Op Java zijn de hoogtepunten de Bromo, borobudur, prambanan en green canyon. Op Bali kan je zelf je route uitstippelen.

Mw. M - Barendrecht
8,1
Toegevoegd op: 28-07-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 19-05-2018

Mooie, goed gegeorganiseerde maar vermoeiende reis

Een reis om niet snel te vergeten. Goed georganiseerd met fijne reisleiders. De reis is echter wel, zeker als je wat optionele excursies boekt, heel vermoeiend. Maar dat bepaal je dus voor een deel zelf. Bij onze groep was de fut er op Bali dan ook wel een beetje uit. Het is, bij vrijwel iedereen, daar bij één excursie gebleven. Al met al ben ik heel blij deze geweldige reis meegemaakt te hebben.

Dhr. H - Purmerend
9,0
Toegevoegd op: 14-04-2018

Wat is 'een gordel van smaragd' een goede omschrijving...

Laat Sumatra niet weg als je naar Indonesië wilt! Op Java leg je grote afstanden af en moet je vaak vroeg op, maar het is allemaal de moeite waard. Op Bali is er zoveel moois dat het zonde is om alleen op het strand te gaan liggen. Wat een verschillen tussen de eilanden en wat een schitterende natuur... Het regenseizoen heeft bij ons vrijwel geen druppel regen opgeleverd!

Mw. W - Utrecht
10,0
Toegevoegd op: 14-04-2018

Het was genieten supertripToba

Toba meer op Sumatra is een aanrader met Samosir eiland. En op Java natuurlijk een bezoek aan de Borobudur en Prambanan. Tuurlijk ook de vulkaan BROMO bezoeken al kost het een beetje slaap! Daarna lekker lui zijn op Bali.

Dhr. K - Harlingen
Terug naar boven