Single groepsreis Sumatra - Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

48 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 21-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 02-11-2018

Bijzondere reis met leuke bezienswaardigheden ondanks een druk reisschema.

Leuk is het bezoek aan Sumatra o.m. het Toba meer (m.n. lokatie hotel) en het gebied van de jungle waar de apen huisvesten dit o.l.v. van een reisleider (Rasman) met kennis die op een leuke wijze allerlei zaken meedeelt , heden en verleden, van de mensen en gebruiken op Sumatra. Java :Bandung (mooi Hotel uit koloniale tijd en omgeving), preanger gebied waar vh de theeplantages liggen uit de koloniale tijd , Pangadaran (strand) , Bromovulkaan en Kalibaru erg leuke bezienswaardigheden. Bali o.a. de rijstvelden bij Ubud en diverse tempels mooi. Dit ondanks een druk schema toch een goede vakantie doorgebracht ook mede door een leuke groep .

Ben uit Amersfoort
8,3
Toegevoegd op: 01-11-2018

Prachtig! Natuur, cultuur en strand

Er is geen omschrijving ingevuld.

4,7
Toegevoegd op: 30-10-2018

Helaas te lange reisdagen en te weinig vrije tijd, hierdoor te intensieve reis weinig rustmomenten

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,7
Toegevoegd op: 28-10-2018

Super land, cultuur en de mensen. Veel tijd zit je in de bus.

Optionele excursies vooral doen Bromo vulkaan, extra tijd in de jungle op Sumatra, fietstocht in Jogjakarta, snorkelen Bali. Zelf surfles gedaan op Bali, echt top. Ubud omgeving zelf doen en Unesco rijstvelden bezoeken. Tip, ook echt genieten van de rust op Bali na die lange reisdagen op Java voordat je weer naar het drukke leven thuis gaat.

Anoniem K
6,7
Toegevoegd op: 28-10-2018

Prachtige reis, met wel veel lange reisdagen.

-

-
8,0
Toegevoegd op: 28-10-2018

De hoogtepunten van drie eilanden in één reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 28-10-2018

Een enerverende maar ook heel intensieve rondreis door een representatief deel van Indonesie.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 28-10-2018

Het was een super vakantie, die ik zo zou over doen.

De leukste ervaring van deze reis vond ik de Jungle op Sumatra. Het zien van de oerang oetang blijft toch wel een hoogte punt.

7,3
Toegevoegd op: 27-10-2018

Intensie, indrukwekkende reis

Sumatra had ik niet willen missen! Er was hier nog weinig van tourisme te merken. Het Tobameer en het zien van wilde orang oetangs waren de hoogtepunten van Sumatra. Java voldeed helaas niet aan de verwachtingen door de lange reisdagen. Een stad als Jakarta hebben we amper iets van kunnen zien aangezien we hier maar 1 nacht verbleven. Daarnaast begonnen de reisdagen vaak erg vroeg op Java, meestal om 6 uur s'ochtends vertrekken met een uitzondering om 7 uur. Borobudur en de Bromo vulkaan waren de hoogtepunten van Java. Bali was heerlijk om bij te kunnen komen, met voldoende activiteiten mocht men hier nog behoefte aan hebben.

Kristy