Single groepsreis Sumatra - Java - Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

17 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 14-04-2018

Wat is 'een gordel van smaragd' een goede omschrijving...

Laat Sumatra niet weg als je naar Indonesië wilt! Op Java leg je grote afstanden af en moet je vaak vroeg op, maar het is allemaal de moeite waard. Op Bali is er zoveel moois dat het zonde is om alleen op het strand te gaan liggen. Wat een verschillen tussen de eilanden en wat een schitterende natuur... Het regenseizoen heeft bij ons vrijwel geen druppel regen opgeleverd!

Mw. W - Utrecht
10,0
Toegevoegd op: 14-04-2018

Het was genieten supertripToba

Toba meer op Sumatra is een aanrader met Samosir eiland. En op Java natuurlijk een bezoek aan de Borobudur en Prambanan. Tuurlijk ook de vulkaan BROMO bezoeken al kost het een beetje slaap! Daarna lekker lui zijn op Bali.

Dhr. K - Harlingen
7,6
Toegevoegd op: 08-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. K - Dronten
3,3
Toegevoegd op: 01-11-2017

Wisselende ervaring, wel mooie dingen gezien, maar had hogere verwachtingen

Mw. L - Franeker
7,6
Toegevoegd op: 30-10-2017

Vermoeiend, lange reistijden

Sumatra is geweldig, de Oerang Oetangs moet je zien. De Bromo vulkaan is indrukwekkend. Kuta op Bali is als de Spaanse Costa. Weg mooie palmstranden, helaas.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 28-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 25-10-2017

Een vermoeiende maar mooie reis

Een mooie maar vermoeiende reis,vaak vroeg opstaan.En soms veel in de bus zitten. Hoogtepunt voor mij was de jungletocht met de orang oetangs,overnachten in de jungle. De Borobodur en Bromo vulkaan met zonsopgang.De inwoners zijn erg vriendelijk en willen zelfs heel graag met jou op de foto. Als laatste relaxen op Bali,is lekker.Maar heb samen met 3 meiden een gids geregeld en mooie dingen van Bali gezien.

Mw. T - Leeuwarden
10,0
Toegevoegd op: 08-10-2017

Een prachtig avontuur en schitterende beleving

Geweldige groep en reisleiding zorgde voor een onvergetelijke vakantie

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 07-10-2017

Ik heb genoten van de prachtige natuur en cultuur in een fantastisch mooi land!

Op Sumatra vond ik de jungle en de oerang oetans een geweldige belevenis. Ook hetTobameer en het eiland Samosir hebben me een laten genieten van hun prachtige omgeving. Op Java vond ik de tempels geweldig, de Borobudur en de Prambanan hebben indruk op me gemaakt. Ook heb ik erg genoten van ons boottochtje door de green canyon en de zonsopgang bij de Bromo vulkaan. En op Bali heb ik genoten van het relaxte leventje, even niks hoeven. Het uitgaansleven is er geweldig. Ook de optionele snorkel excursie, waarbij ik gesnorkeld heb met manta roggen was een ervaring die ik niet had willen missen.

Mw. S - Etten-Leur
8,1
Toegevoegd op: 07-10-2017

De hoogtepunten waren voor mij de Orang Oetan en de Bromo vulkaan. Veel gezien in een korte tijd. Veel cultuur. Zeer tevreden over de reisleiders. Wederom een reis om nooit te vergeten.

Mw. K - Diever
Terug naar boven