De Gordel Van Smaragd

Indonesië en Bali

Indonesië en Bali Singlereizen

18-daagse single groepsreis Sulawesi - Bali - Gili - Lombok

Vertrek: 08-11-2017

Gina
03-02-2017 - 23:36 uur
Yesss,vandaag deze te gekke reis geboekt!!!
Heb er veel zin in!! Wie gaat er nog meer mee?
Dit word mijn vijfde reis met Fox en de tweede keer naar het mooie Indonesie.
Ik zit in de rij van 56 plus,maar voel mij nog een jonge blom haha.

Groetjes van "Wereldreizigster"
Gina
Er zijn 24 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 24
RE: Aram
19-09-2017 - 22:18 uur
Hoi Allemaal,

We hebben een groeps app aangemaakt, dat is toch handiger om met elkaar te communiceren. Je kan een berichtje sturen aan Timo, dan voegt ie je toe👍😁
RE: Aram
19-09-2017 - 19:16 uur
Mij leeftijd is trouwens 35, timo ik je me nummer gemaild.
RE: Evelien
19-09-2017 - 18:54 uur
@ Kim. Ik ben 33 en heb, omdat ik de meerprijs wel heel erg veel vond, ook gekozen voor een kamer op indeling.

@ Timo. Goed idee om een groepsapp te starten! Ik heb je gemaild.
RE: Timo
19-09-2017 - 17:52 uur
Hi allemaal, groepsapo lijkt me leuk (heb geen Facebook ::)) wellicht via mail even starten? ik kan gemaild worden via dit forum dan kan ik het starten voor wie dat leuk lijkt. Heb er super zin in! Ben zelf overal wel voor te porren voor strand maar ook excursie :) Ben trouwens 35,zag een vraag over leeftijd :)
RE: Kim
19-09-2017 - 15:46 uur
Wat is jullie leeftijd als ik vragen mag? :)
RE: Aram
19-09-2017 - 15:31 uur
Mijn reis is zojuist bevestigd, maar bij het boeken heb je de keuze om een kamer te boeken voor alleen gebruik. Het is alleen wel een hoop geld, dus daar heb ik niet gekozen. Als je niet kiest voor de optie kamer voor alleen gebruik, wordt je automatisch ingedeeld geloof ik haha.

Dit wordt mijn 2e single reis. De eerste reis was echt een feest, super gezellig en alles ging eigenlijk vanzelf.
RE: Kim
19-09-2017 - 15:24 uur
Hallo allemaal
Ik sta op het punt om deze mooie reis te boeken. Vind het wel erg spannend omdat het mijn eerste reis alleen is. Hoe hebben jullie dat gedaan met kamers reserveren? Extra betaald voor een kamer voor je alleen of gewoon ingedeeld worden?
Kunnen jullie mij misschien wat meer vertellen over een single reis? En we kunnen misschien wel een groepsapp aanmaken.
Groetjes Kim
RE: Erica
18-09-2017 - 23:50 uur
Hoi aram,
Leuk dat je gereageerd hebt. Denk je daarvoor.
Ik vind excursies ook wel leuk zoals bv de fiets tocht.
Maar vind eigenlijk het leukst om zelf met de Locale bevolking in contact te komen. Dus zonder reisleider ergens gaan lunchen of savonds eten , naar een dorpje of gewoon op eigen houtje Wanneer het kan natuurlijk mbt veiligheid iets ondernemen of doen.
Maar goed. Tis tuurlijk al leuk wanneer de vrije dagen iets leuks ondernomen wordt.
Ik krijg ook steeds meer zijn in deze reis.
Groet erica
RE: aram
18-09-2017 - 23:27 uur
@Erica, ik ben van plan om zoveel mogelijk excursies te doen, vooral de fietstocht, Raften, kookcursus en de tanah lot lijken me gaaf. Dus ik ben in ieder geval van de partij om dingen ondernemen.
RE: Aram
18-09-2017 - 23:21 uur
Hoi Allemaal,

Hoppa, zojuist ook deze geweldige reis geboekt, heb er enorm veel zin in. Is het handig om een facebook groep of een whats app groep aan te maken? Om elkaar alvast te leren kennen en belangrijke zaken te bespreken :)?

Even een vraagje, laten jullie je nog inenten voor deze reis? Nog bepaalde inentingen die van toepassing zijn?

Groeten,

Aram
RE: Erica
17-09-2017 - 18:06 uur
hoi allemaal,
ik ben aan het overwegen om deze reis te gaan doen. enige waar ik over twijfel zijn de vele vrije dagen.
Zijn jullie bijvoorbeeld nog van plan om iets verder te ondernemen? of zijn jullie de echte strandtypes die lekker lui aan het strand gaan liggen? Van de ene kant zijn de vrije dagen top omdat je dan zelf iets kunt ondernemen zonder dat je verplicht mee moet met de reisorganisatie. Ik ben er bv ook wel van om er met een paar man/vrouw zelf op uit te trekken en zelf te ontdekken.
Lekker af en toe relaxen is tuurlijk niks mis mee, al vind ik het wel zonde om 2,5 week alleen strand te zien in indonesie, dan kan ik net zo goed naar Turkije.
Ik ga nog even denken :-)
RE: Evelien
11-09-2017 - 11:56 uur
Leuk!! Nog acht weekjes geduld ;-)
RE: Mirjam
11-09-2017 - 11:41 uur
En ook ik heb geboekt!! Heeeel veel zin aan!
RE: Mirjam
06-09-2017 - 17:51 uur
Hoi allen!!
Ik zou heeel graag ook met deze reis mee willen! 1e keer alleen op reis en zo ver weg.. Ben van plan om deze week te boeken, alleen denk ik wel de jongste :), zijn erg meer twintigers die mee gaan?
Groetjes!
RE: Timo
30-08-2017 - 15:34 uur
Zie net dat we nu op 10 mensen zitten, leuk! En nu ook een man erbij, met 8 vrouwen nog beetje steun wellicht (grapje!).
RE: Evelien
22-08-2017 - 23:58 uur
Ik mag niet klagen want ik ga over 1,5 week eerst nog 11 dagen naar zuid-Frankrijk. Maar neemt niet weg dat ik geweldig veel zin heb in deze reis!!
RE: Gina
22-08-2017 - 23:58 uur
Oh jee, vergissing geen 10 maar 11 weken!!!
RE: Gina
22-08-2017 - 23:50 uur
Welkom Evelien,

Leuk dat je ook geboekt hebt voor deze mooie reis!!
Het duurt nog even,morgen over 10 weken,pfffff,maar we kunnen ons er al vast op
verheugen !!!! Hier winter en wij naar het zonnetje. 🌴🌞🍹😎

Groetjes Gina
RE: Evelien
22-08-2017 - 22:22 uur
Geboekt 😃 🎉 Mooi vooruitzicht!
RE: Evelien
19-08-2017 - 22:51 uur
Ik ben van plan deze prachtige reis te boeken! Ik moet alleen nog even kijken of ik vrij kan krijgen van mijn werk, maar dat komt vast goed!
RE: Gina
30-07-2017 - 12:18 uur
Hallo Timo,

Welkom bij dit kleine groepje!! Het loopt nog geen storm,maar we hebben ook nog ruim 3 maanden te gaan!! Ik las dat het je eerste keer met Fox is,nu je zult er geen spijt van krijgen!!Dit wordt mijn vierde reis. Na Thailand,Java-Bali & Sri-Lanka.Prachtig en prima verzorgd!! En voor de rest moet je er toch zelf iets van maken!! Ik hoop dat we een gezellige groep krijgen om deze mooie reis mee te ondernemen 🌴🌞😎
Vriendelijke vakantiegroet,
Gina
RE: Timo
20-07-2017 - 21:55 uur
Hoppakee! en ook geboekt.

Voor mij de eerste keer via Fox ben erg benieuwd maar hoor enkel positieve verhalend dus dat moet goed komen :)

Groetjes Timo (35)
RE: Gina
19-06-2017 - 22:35 uur
Hai Della,
Leuk je reactie,het scheelt inderdaad veel geld om een kamer te delen!!
Maar ik heb het er voorover,ik vind het fijn om toch wat privacy met een "eigen"kamer te hebben !! Ik hoop niet dat ik je teleurstel!!

Groetjes,
Gina 😎🌴🌞
RE: Della
19-06-2017 - 13:14 uur
Hi Gina,

Leuk hoor. Ik sta op het punt van boeken maar zat eerder aan oktober te denken. Ik ga even kijken of november lukt qua werk. Zou jij eventueel een kamer willen delen? Dat scheelt voor ons beiden een paar honderd euro.

Dit zou mijn 4e reis worden met FOX. Tot nu toe beviel het altijd goed.

Greetz,

Della

Singlereis Bali en Indonesië - Ga met singles op reis door het land van de verschillende culturen

Met een leuke groep singles de prachtige eilanden van Indonesië ontdekken: het is mogelijk met een singlereis Bali, eventueel gecombineerd met andere eilanden in Indonesië. Wij bieden bijzondere reizen langs de prachtige hoogtepunten van dit land. Onze deskundige Nederlandssprekende reisleiders laten de mooiste plekjes zien en kunnen hier alles over vertellen. 

Ruime keuze voor een singlereis Bali en Indonesië

Er zijn meerdere single reizen naar Bali afzonderlijk, maar ook gecombineerd met andere eilanden van Indonesië. Denk aan een singlereis naar Bali, Sumatra en Java. Maar er zijn ook single reizen naar Bali, Sulawesi, Lombok en Gili. Er is een actieve alleenstaande reis op Bali, maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te relaxen op de prachtige stranden. Iedere singlereis in Indonesië heeft weer eigen hoogtepunten die niet aan u zullen ontglippen. De reisleider kan alles over deze hoogtepunten vertellen en zal dat ook zeker doen.

Een actieve singlereis op Bali

Wat houdt een actieve singlereis op Bali dan precies in? Bali heeft prachtige stranden met een prachtige onderwaterwereld, ideaal om te ontdekken tijdens het snorkelen of duiken. Daarnaast verkennen we de prachtige omgeving van Ubud tijdens een bijzondere mountainbiketour. U fietst langs traditionele dorpjes, tempels en de rijstvelden. Zo leert u het échte Indonesië kennen. Raften behoort ook tot de mogelijke excursies tijdens een actieve singlereis op Bali. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Een complete singlereis in Indonesië

Wij zorgen ervoor dat comfortabel kunt genieten van het prachtige Indonesië. Daarbij is alles geregeld, van de vluchten tot de comfortabele hotels en vele bijzondere excursies. Bij iedere reis zijn excursies inbegrepen en u heeft de keuze uit een aantal optionele excursies. Onze reisleiders zorgen ervoor dat de reizigers niets tekortkomen tijdens de reis en dat u alles over het land te weten zult komen.

Ga met ons mee en geniet!

Ga met ons mee op een singlereis naar Bali en Indonesië en geniet van al het moois dat dit land te bieden heeft. Liever met een andere groepsreis of juist met een individuele rondreis door Indonesië? Het is allemaal mogelijk. Genoeg redenen om te kiezen voor het bijzondere Azië!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven