Strandvakanties in Indonesië en Bali

Geniet van de tropische stranden op Bali en Lomboki.
Ruime keuze uit uitstekende hotels met zwembad, inclusief ontbijt.
  Nederlandssprekende FOX hostess op Bali.
De mooiste strandvakanties voor de beste prijs.

19

Strandvakanties in Indonesië en Bali

Zonvakantie Indonesië & Bali – Ga mee relaxen!

Indonesië heeft ontzettend veel mooie stranden, waaronder op het eiland Bali. En dat maakt Indonesië en Bali een ideale vakantie voor een zonvakantie. Dat weten wij ook, en daarom hebben wij een uitgebreid aanbod als het gaat om zonvakanties op Bali en andere eilanden in Indonesië. We hebben de mooiste resorts uitgezocht en zorgen ervoor dat u niets tekortkomt tijdens de strandvakantie.

Indonesië & Bali zonvakanties: optimaal genieten

Eén ding is zeker tijdens een zonvakantie in Indonesië, u zult hier optimaal genieten. Wij hebben diverse mooie top resorts uitgezocht op Bali en andere eilanden van Indonesië die ervoor zorgen dat u van alle gemakken voorzien bent. Er zijn ook combinatiereizen beschikbaar waarbij u de stranden van meerdere eilanden bezoekt, zoals Bali en Lombok. Alles is mogelijk, dus kijk waar uw voorkeur naar uitgaat als het gaat om een strandvakantie. Wij regelen de rest!

Meer van de eilanden zien?

Wilt u niet alleen een zonvakantie op Indonesië, maar wilt u meer van de eilanden zien? Kies dan voor een van onze groepsreizen naar Indonesië of de individuele rondreizen naar Indonesië. Er zijn heel veel mogelijkheden voor een reis die helemaal bij uw wensen past!