Hotelcombinatie vakantie Hoogtepunten van Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6
Toegevoegd op: 12-01-2018

Bali is schitterend!

De reis met Garuda was weer geweldig! Ons eerste hotel Bumi Ayu. Wat een fijn kleinschalig complex. Onze favoriet. Schoon en goed ontbijt.Vlakbij de hoofdstraat en naar het strand.Ons 2de hotel Champlung Sari onze 2de keer in Ubud. Goede kamer. Schoon.Ontbijt simpel. Reis naar Lovina. Onderweg mooie rijstvelden en gestopt om fotos te maken. Lovina Aneka. Eenvoudig ontbijt. Leuk opgezet mooi zwembad. Strand stelde niet veel voor. 4de hotel Candidasa langs de Vulkaan Agung. Fantastisch. RAMABEACH RESORT EN SPA. Wow wat een prachtig resort. Zo mooi. Rustig gelegen we kregen een bungalow en we deden de deur open zo mooi van binnen. Prachtig met details. En de badkamer net zo mooi. Candidasa was ook niet zoveel te beleven. Het zwembad was prachtig en het ontbijt heel goed. Geen strand. Op de weg naar onze laatste bestemming Kuta. Hotel Risata. Prima hotel. Mooi zwembad. ontbijt redelijk.allen goede bedden.Had liever Sanur als eindbestemming

Mw. H - Maartensdijk
8,6
Toegevoegd op: 04-12-2017

kwaliteit/prijsverhouding uitstekend

de reis voldeed geheel aan de verwachting. met betrekking tot de betaalde reissom was de kwaliteit meer dan voldoende

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 22-11-2017

Prima pakket voor een relax reis.

Dhr. B - Winterswijk - Meddo
9,5
Toegevoegd op: 28-10-2017

Het mooiste van een andere wereld

Deze reis naar een andere wereld laat je het mooiste van Bali zien. Met lokale gidsen die je al de onontdekte en lokale plekken willen laten zien, leer je alles over het (inmiddels niet meer) 'verborgen paradijs'. Zo ontdek je samen toch het 'verborgen paradijs' waar de meeste toeristen voorbij gaan. De reizen van het ene mooie hotel naar het andere waren een excursie op zich. Vertel wat je wilt zien en waar je naar toe wilt gaan en ze gooien de hele route om. Tussen de duizenden scooters, volgeladen vrachtwagens en overvolle busjes rijden ze je veilig door de drukke straten daar waar jij naar toe wilt. De vriendelijkheid van de bewoners, de moeite die wordt genomen om jou een geweldige vakantie te geven... Het heerlijke eten, warme weer en goed geregelde reis zorgen er ook voor dat jij die geweldige vakantie krijgt. Het beste en mooiste van een hele andere wereld!

Mw. P - Uden
9,5
Toegevoegd op: 17-10-2017

Combinatiereis met 5 verschillende hotels, een echte aanrader!

Bali ontdekken door een combinatiereis van 5 hotels! In eigen tempo Bali verkennen (behalve de Agung vulkaan, want die stond/staat op springen). In alle plaatsen 1 dag een taxi gehuurd om de omgeving te bekijken. Zo zie je veel van Bali. Downhill met een mountainbike is leuk om te doen, omgeving Ubud. De bevolking van Bali is erg vriendelijk. Al met al een prachtig eiland en een geweldige vakantie.

Mw. de J - Wilnis
8,6
Toegevoegd op: 24-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. S - Almere
10,0
Toegevoegd op: 17-09-2017

Genieten van het mooie Bali in 5 verschillende plaatsen

Wij hebben genoten van deze vakantie die op alle plekken diverse verschillende aangename verblijven biedt. Heerlijk ontspannen Sanur, creatief en gezellig Ubud, authentiek Lovina, luxe Candidasa en toeristisch Kuta. het een spreekt meer aan dan het ander maar allen uniek op zichzelf. Bali compleet

Dhr. H - Haelen
10,0
Toegevoegd op: 11-09-2017

Fantastisch verzorgde rondreis door Bali!

In Lovina hebben we bij Beautifull Fish de dolfijnen excursie geboekt. Je gaat daardoor later weg en de andere bootjes zijn dan op de terugweg zodat veel rustiger is en de dolfijnen veel beter en langer kan zien! www.beautifulfishlovina.com Echt een aanrader!

Mw. de K - Uithoorn
10,0
Toegevoegd op: 09-09-2017

Zeer goed verzorgd

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 24-08-2017

Een uitgebreide kennismaking met een heel mooi eiland met ontzettend vriendelijke mensen

De volgorde van de hotels wordt door fox vastgelegd maar wat je daar ter plekke doet is aan jezelf. Wij vonden het prettig om het eiland te verkennen met een privé chauffeur. Deze heeft ons voor een goede prijs alle mooie plekjes laten zien. Het is slim voor vertrek een lijstje te maken met de dingen die je wilt zien en te kijken bij welk hotel ze in de buurt liggen zodat je niet veel tijd kwijt bent met onnodig reizen. Zeker de moeite waard om te bezichtigen is de tanah lot tempel, mengwi tempel, de kecek dans bij uluwatu, Bali swing en de rijstvelden bij tegallalang.

Mw. F - Landgraaf
Terug naar boven