Hotelcombinatie vakantie Hoogtepunten van Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

20 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 15-11-2018

Mooi land met gastvrije bevolking

Een excursie richting Lembongan om daar te snorkelen met Manta's is zeker een aanrader. Wij hebben daarnaast een scootertje gehuurt in Ubud, Lovina en Kuta om wat bezienswaardigheden op ons eigen gemak te bekijken, dit werkte top. Bij Fox hebben we tijdens de boeking gevraagd om een kamer upgrade. kleine 100 euro extra. Ging om de hotels in Ubud, Lovina en Kuta. Vooral in Ubud en Lovina pakte dit echt goed uit. Pas wel even op met geblondeerd haar in het zwembad van het Ubud hotel, kan zomaar groen worden. (Ketchup doet btw wonderen ^^ )

Max
9,0
Toegevoegd op: 06-10-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 29-09-2018

Geweldige reis door het mooie eiland Bali

Wij hebben een geweldige rondreis gehad in Bali. Zowel het drukke toeristische gedeelte als het minder toeristische gedeelte. Wij vonden Sanur, Candidasa en Lovina beach de mooiste plekken die wij bezocht hebben. Hier is het minder toeristisch dan op de plekken Kuta en Ubud. Ook zijn wij een dagje naar het eiland Nusa Lembongan geweest. Dit is echt een aanrader mocht je een dagje naar een paradijselijk eiland willen gaan. Wij hebben hier een scooter gehuurd om het eiland te kunnen zien. Wij vonden het alleen jammer dat alle privé transfers pas om 12 uur vertrokken. Zo had je weinig aan de dag omdat je het grotendeel in de auto zat. Had fijner geweest om bijvoorbeeld om 9 of 10 uur te vertrekken. Wij zullen zeker terugkeren naar het mooie Bali.

8,3
Toegevoegd op: 28-09-2018

indrukwekkend veel mooie dingen ook minder mooie dingen gezien.

Er is geen omschrijving ingevuld.

gerrits uit arnhem
2,3
Toegevoegd op: 23-09-2018

Slecht produkt geleverd door Fox die door ons aan niemand aanbevolen wordt.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Familie van der kamp-Jansen uit Den Helder
9,3
Toegevoegd op: 04-09-2018

Mooie rondreis die je alle verschillende gezichten van Bali laat zien.

Vanuit elke plaats die je aandoet tijdens de reis zijn mooie excursies/uitstapjes te maken. Activiteiten die wij erg mooi vonden waren Down-hill-biking vanuit Kintamani, raften op de Telagawaja rivier en snorkelen bij Tulamben (heel veel mooie vissen). Bij hotel in Lovina geregeld dat we pas om 08.30 uur gingen dolfijn-spotten ipv de reguliere 06.00 uur. Je mist dan de zonsopgang op zee maar krijgt er ontzettend veel dolfijnen voor terug (want minder bootjes die ze wegjagen)

Miranda
8,3
Toegevoegd op: 12-08-2018

Bijzondere reis

Zoek van te voren al mooie plekjes op die je graag wilt bezoeken en onthoud dat 3 weken toch nog te kort zijn om alles te zien. Bali is zo schitterend mooi en heeft heel veel mooie plekken en dingen om te ontdekken.

fam Peters, Schiedam
7,3
Toegevoegd op: 10-08-2018

Een geweldige reis en ervaring, maar in de toekomst regel ik toch liever zelf de hotels en plaats.

Een geweldige reis en ervaring, maar in de toekomst regel ik dan toch liever zelf de hotels en plaatsen..

J. Baan
8,0
Toegevoegd op: 23-06-2018

Een fijne vakantie gehad veel gezien en gedaan

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 23-06-2018

Een prachtige reis tot en met Candidasa, laatste locatie Kuta/Risata erg teleurstellend.

Er is geen omschrijving ingevuld.