Hotelcombinatie vakantie Hoogtepunten van Bali

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0
Toegevoegd op: 04-09-2018

Mooie rondreis die je alle verschillende gezichten van Bali laat zien.

Vanuit elke plaats die je aandoet tijdens de reis zijn mooie excursies/uitstapjes te maken. Activiteiten die wij erg mooi vonden waren Down-hill-biking vanuit Kintamani, raften op de Telagawaja rivier en snorkelen bij Tulamben (heel veel mooie vissen). Bij hotel in Lovina geregeld dat we pas om 08.30 uur gingen dolfijn-spotten ipv de reguliere 06.00 uur. Je mist dan de zonsopgang op zee maar krijgt er ontzettend veel dolfijnen voor terug (want minder bootjes die ze wegjagen)

Mw. M
7,6
Toegevoegd op: 12-08-2018

Bijzondere reis

Zoek van te voren al mooie plekjes op die je graag wilt bezoeken en onthoud dat 3 weken toch nog te kort zijn om alles te zien. Bali is zo schitterend mooi en heeft heel veel mooie plekken en dingen om te ontdekken.

Dhr. P - Schiedam
7,6
Toegevoegd op: 10-08-2018

Een geweldige reis en ervaring, maar in de toekomst regel ik dan toch liever zelf de hotels en plaatsen.

Dhr. B
8,1
Toegevoegd op: 23-06-2018

Een prachtige reis tot en met Candidasa, laatste locatie Kuta/Risata erg teleurstellend.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 23-06-2018

Een fijne vakantie gehad veel gezien en gedaan

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 04-06-2018

Al het moois wat Bali te bieden heeft ineen

Mooie reis door verschillende delen van Bali. Wil je gaan varen om de dolfijnen te zien in Lovina? Ga dan niet om 6 uur! Ga tegen 8 uur. Vraag of de schipper het bootje stil legt en geniet.

Mw. S - Spijkenisse
8,6
Toegevoegd op: 28-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 11-03-2018

De vriendelijkheid van de mensen. Het verkeer is druk en chaotisch. Stranden vielen tegen.

Gestart in Sanur: prima hotel. Huur fietsen want je kunt dan langs het strand fietsen en 's avonds naar de avondmarkt om te eten. Doe dat bij een kraam waar het vers wordt gewokt. Voor 1,20 euro eet je met een biertje. Ubud: grote hotelkamer met uitzicht op het apenbos. ''s Morgens volop apen bij de hotelkamer. Lovina: hotel ziet er leuk uit, maar de kamers zijn klein en gedateerd. Als je bij het zwembad zit aan de rand van het strand dan wordt je steeds aangesproken om iets te kopen. Vervelend! Je kunt prima via het strand naar het centrum lopen en daar eten. Candidasa: zeer luxe hotel. Er zijn prima fietsen voor 2 uur te leen. Als je langer wilt dan moet je betalen. De gratis shuttlebus naar het centrum is een tegenvaller. Je wordt gedropt bij een winkel waar je goedkope souvenirs kunt kopen en je wordt pas na 2 uur opgehaald. Met de fiets kun je wel naar het traditionele dorpje Tenganan. Kuta: geen aanrader. Druk.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 12-01-2018

Bali is schitterend!

De reis met Garuda was weer geweldig! Ons eerste hotel Bumi Ayu. Wat een fijn kleinschalig complex. Onze favoriet. Schoon en goed ontbijt.Vlakbij de hoofdstraat en naar het strand.Ons 2de hotel Champlung Sari onze 2de keer in Ubud. Goede kamer. Schoon.Ontbijt simpel. Reis naar Lovina. Onderweg mooie rijstvelden en gestopt om fotos te maken. Lovina Aneka. Eenvoudig ontbijt. Leuk opgezet mooi zwembad. Strand stelde niet veel voor. 4de hotel Candidasa langs de Vulkaan Agung. Fantastisch. RAMABEACH RESORT EN SPA. Wow wat een prachtig resort. Zo mooi. Rustig gelegen we kregen een bungalow en we deden de deur open zo mooi van binnen. Prachtig met details. En de badkamer net zo mooi. Candidasa was ook niet zoveel te beleven. Het zwembad was prachtig en het ontbijt heel goed. Geen strand. Op de weg naar onze laatste bestemming Kuta. Hotel Risata. Prima hotel. Mooi zwembad. ontbijt redelijk.allen goede bedden.Had liever Sanur als eindbestemming

Mw. H - Maartensdijk
8,6
Toegevoegd op: 04-12-2017

kwaliteit/prijsverhouding uitstekend

de reis voldeed geheel aan de verwachting. met betrekking tot de betaalde reissom was de kwaliteit meer dan voldoende

Anoniem
Terug naar boven