Strandvakantie Astagina Resort Villa & Spa in Legian / Bali

U krijgt van ons:
  • Heerlijk boutique resort
  • Ideale ligging in Legian
  • Tropische tuin en fijne spa
  • Resort in Balinese sfeer

Sfeervol boutique hotel met centrale ligging in Legian

Een heerlijke 10-daagse strandvakantie (7 nachten) in het heerlijk Astagina Villa Resort & Spa op Bali. Het verzorgde resort is gebouwd in moderne Balinese stijl met veel houtsnijwerk en beschikt over een prachtige tropische tuin met twee buitenzwembaden. Laat u verwennen met heerlijke traditionele massages in de spa of kom tot rust op uw balkon; het Astagina Villa Resort & Spa staat garant voor een fantastische vakantie op Bali.
 Bekijk meer foto’s van dit resort

Legian
Astagina Resort Villa & Spa is gelegen in Legian, een leuke badplaats met een heerlijk ontspannen sfeer. In Legian vindt u schitterende stranden, leuke winkeltjes en lekkere restaurantjes, maar door de gunstige ligging kunt u ook genieten van wat Kuta en Seminyak te bieden hebben.
 Lees meer over Legian

Ideale ligging
Astagina Villa Resort & Spa heeft een ideale ligging in het centrum van Legian met vele leuke winkeltjes en restaurantjes in de straten rondom. Het mooie strand van Legian, Double Six Beach, is makkelijk bereikbaar en ligt op slechts enkele minuten lopen.

Bali Excursiepakket
We hebben verschillende excursies voor u georganiseerd die u op het eiland kunt ondernemen. Vier van onze favoriete excursies, waarvan wij denken dat ze niet mogen ontbreken tijdens een reis naar Bali, bieden wij u aan in ons voordelige excursiepakket. U krijgt er tevens de transfers van de luchthaven naar uw hotel gratis bij!
 Ontdek het Bali Excursiepakket

 

Kenmerken van deze reis

Comfort

Hotelfaciliteiten

Activiteiten

Ligging

Terug naar boven