De Gordel Van Smaragd

Vakantie Indonesië en Bali

“De tempelceremonies in Indonesië zijn indrukwekkend”

Indonesië heeft indrukwekkende cultuur, intense kleuren, traditionele tempels, felgroene rijstvelden, authentieke dorpjes, vriendelijke bevolking en mooie stranden op Bali. 
Reisleider Jochen

De tempelceremonies in Indonesië zijn indrukwekkend

Populaire Indonesië en Bali reizen

Reis & Inspiratiedagen Indonesië en Bali

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
09-09-2018 12:00 90 Reserveer
07-10-2018 14:00 96 Reserveer
10-11-2018 14:00 98 Reserveer
Nu op het Indonesië en Bali forum
15-daagse single groepsreis Avontuurlijk Bali (vanaf 1 april 2018) 05-09-2018
Auteurs:
Sarah & Joyce
Geplaatst op:
28-02-2018 21:39:24 uur

Hallo, Wij zijn twee vriendinnen die aan het kijken zijn om deze rondreis te boeken. Maar we zien dat er minimum 10 deelnemers moeten zijn vooraleer de rondreis doorgaat.... Hebben jullie hier al ervaring mee? Zou de rondreis zeker doorgaan? We twijfelen om ons in te schrijven, omdat we bang zijn dat de reis niet zal doorgaan als we niet met 10 deelnemers zijn? Wie gaat er nog?

Lees reacties Reageer 21

Indonesië & Bali vakantie - Reis door het land vol verschillende culturen

Een vakantie Indonesië biedt veel verschillende mogelijkheden op de vele eilanden die het land rijk is. De meest bekende eilanden zijn Sumatra, Java en Bali. Maar ook Sulawesi en Lombok worden steeds populairdere vakantiebestemmingen!

Wij verzorgen graag uw Indonesië & Bali vakantie

Een vakantie Bali kan bestaan uit een heerlijk hotel bij het strand, maar u kunt er ook voor kiezen om een rondreis over het eiland te maken. Bali is een eiland vol hindoeïstische tempels, rijstvelden en zandstranden. Het culturele centrum is het kunstenaarsdorp Ubud. Bekijk direct onze Bali reizen.

Indonesië is echter meer dan een vakantie Bali alleen. Ga op Sumatra op bezoek bij de orang-oetans in Bohorok en ontdek het prachtige Tobameer. Op Java mag een bezoek aan de Borobudur zeker niet ontbreken, maar ook een fietstocht door Jogjakarta en een bezoek aan de Prambanan zijn echte aanraders. Op Sulawesi kunt u kennis maken met de beroemde dodencultuur in Torajaland, terwijl u op Lombok nog ongerepte stranden vindt. Bekijk al onze Indonesië reizen voor nog meer inspiratie over al deze eilanden.

Indonesië en Bali kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met één van onze Nederlandssprekende reisleiders. Reist u liever alleen met uw eigen reisgezelschap? Dat kan ook. In dat geval wordt u door onze Indonesische chauffeur op de mooiste plekken gebracht. Daarnaast reist er tijdens onze privé rondreizen een Engelssprekende gids met u mee, die er voor zorgt dat u het land écht leert kennen. Wilt u naar Indonesië en Bali met kinderen? Wij bieden ook meerdere familiereizen aan.

Genoeg reden dus om nu een Indonesië & Bali vakantie uit te zoeken! Bent u al eerder in Indonesië geweest en op zoek naar een andere Aziatische beleving? Denk dan eens aan Thailand of Maleisië.

Vakantie Jordanië - Ga mee op reis naar het land van 1001 nacht 

Jordanië is een betoverend land met uitgestrekte natuurgebieden en een enorme woestijn. Hier ligt ook de verboden stad Petra en u kunt drijven in de Dode Zee. Een vakantie in Jordanië is in alle opzichten bijzonder. Wij zorgen voor een compleet georganiseerde rondreis, inclusief overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels en een deskundige Nederlandssprekende reisleider de Jordanië vakantie compleet zal begeleiden.

Jordanië reizen: laat u betoveren 

Laat u betoveren tijdens een vakantie in Jordanië . Onze Jordanië reizen laten zien wat voor schoonheid dit land allemaal te bieden heeft. En dan bezoekt u niet alleen de standaard plekken die in de reisgidsen staan, maar onze reisleider neemt u ook mee naar de verborgen plekken. Zoals het idyllische Shobak, een verlaten dorp op zo'n 1600 meter hoogte met een kruisvaardersburcht. Laat u verwonderen door de rust en de stilte.

Dwars door de woestijn

Tijdens onze reizen naar Jordanië gaan we natuurlijk ook dwars door de woestijn. In dit geval de woestijn van Wadi Rum. Deze woestijn is voor vele bekende films het decor geweest met zijn woeste rotsformaties in verschillende kleurschakeringen. Tijdens de Jordanië vakantie kunt u ook met een 4WD door deze woestijn tijden en dineren we rondom een kampvuur met bedoeïenen.

Heerlijk relaxen 

Tijdens een vakantie in Jordanië is er ook volop de mogelijkheid om te relaxen. Lekker dobberen in de bekende Dode Zee, die door het enorme zoutgehalte ook een middel tegen veel huidproblemen schijnt te zijn. Maar er is ook de badplaats Aqaba, aan de Rode Zee, waar u kunt genieten van een heerlijk verfrissend zeebriesje. Heerlijk even ontspannen tijdens de Jordanië vakantie.

Ga met ons mee naar dit bijzondere land

Wij verzorgen groepsrondreizen, singlereizen en individuele rondreizen in Jordanië. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat u kunt vliegen naar Jordanië en kunt genieten van een complete vakantie. Op zoek naar een meer avontuurlijke bestemming met mooie natuur en wilde dieren? Kies dan voor een vakantie in Tanzania en Kenia. Wij zorgen in bij alle reizen voor een onvergetelijke en comfortabele ervaring.


 


Terug naar boven