Bali met kinderen – Ontdek Bali met het gezin

Wil je met het hele gezin het eiland Bali ontdekken? Bali is ideaal voor gezinnen met kinderen en wij hebben daar extra op ingespeeld door middel van speciale familiereizen op Bali. Tijdens de afwisselende reis ontdekken jullie samen welke highlights dit eiland te bieden heeft. Met verschillende excursies die extra leuk zijn voor het hele gezin. Zowel jij als de kinderen zullen zich hier volop vermaken.

Relaxen en ontdekken

Tijdens de gezinsvakantie op Bali kun je zowel relaxen als ontdekken. Maak bijvoorbeeld een avontuurlijke fietstocht in de prachtige groene omgeving van het kunstenaarsdorp Ubud. Fiets langs de rijstvelden en ontmoet de vriendelijke, lokale bevolking. Maar jouw kind zal het op Bali ook geweldig vinden om de onderwaterwereld te ontdekken tijdens het snorkelen. Misschien zien jullie Nemo wel voorbij zwemmen! Ga daarna lekker samen chillen op het mooie zandstrand of geniet van het heerlijke eten waar Bali ook bekend om staat.

Ontdek de cultuur van Bali

Cultuur saai? Niks van waar! Tijdens onze familiereizen op Bali brengen we bijvoorbeeld een bezoek aan een aantal prachtige tempels, zoals de mysterieuze Ulun Danu tempel, niet voor niets één van de meest gefotografeerde tempels van Bali. En wat dacht je van een bezoek aan een traditionele dansvoorstelling op Bali met de kinderen? Een bijzonder schouwspel om mee te maken, ook voor jouw kinderen!

Verschillende familiereizen

We hebben verschillende mogelijkheden voor een gezinsvakantie naar Bali waar je uit kunt kiezen. Voor alle familiereizen geldt dat we alles geregeld hebben, van de vluchten tot de excursies en kindvriendelijke accommodaties. We zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten met jouw gezin van al het moois dat dit eiland te bieden heeft. Samen genieten en ontdekken tijdens een heerlijke vakantie. Bekijk de mogelijkheden en ga lekker met jouw gezin op pad!