7

Groepsrondreizen in Bali

Groepsreis Bali – Ontdek en geniet

Tijdens onze groepsreizen naar Bali ontdek je hoe veelzijdig dit eiland eigenlijk wel niet is. Bali heeft natuurlijk adembenemend mooie stranden, maar er is nog zoveel meer! Maak hier kennis met de interessante, eeuwenoude tradities en ontmoet de lokale, vriendelijke bevolking op Bali. Maar sta ook versteld van de prachtige rijstvelden en de watervallen die op dit eiland te zien zijn. Het is allemaal mogelijk tijdens een groepsreis op Bali.

Groepsreis Bali: ontdekken en uitrusten

Wij zorgen ervoor dat je tijdens de Bali groepsreis het eiland goed leert kennen, maar er is voldoende gelegenheid om uit te rusten op de mooie stranden die dit eiland rijk is. Het land leren kennen is mogelijk door middel van de interessante excursies die we aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld een bijzondere Barong-dansvoorstelling bezoeken. Een bijzondere belevenis! Maar maak ook kennis met de lokale bevolking en gebruiken in Ubud. We komen tijdens de Bali groepsreis vaak op plaatsen waar je met de auto niet kunt komen, waardoor je nog meer ziet van het originele Bali. Dat maakt onze groepsreizen zo bijzonder.

Combineer de groepsreis naar Bali

Wil je de Bali groepsreis naar Bali graag combineren met andere eilanden van Indonesië? Dat is geen probleem. Wij hebben zelfs complete groepsreizen samengesteld naar Bali, Java, Sumatra en nog meer Indonesische eilanden. Een volledig georganiseerde groepsreis inclusief vluchten, transfers, accommodaties en diverse leuke excursies. Ieder eiland heeft weer zijn eigen charmes en dat zul je tijdens deze groepsreizen ontdekken.

Ontdek de mogelijkheden

Of je nu met een groep singles naar Bali wilt of met jouw familie, we hebben verschillende mogelijkheden om Bali te leren kennen met een groep. Bekijk de routes die we uitgestippeld hebben en kies voor de reis die het beste bij jouw wensen past. Wij regelen de rest, zodat je optimaal van de groepsreis kunt genieten!