4

Privé rondreizen in Bali

Individuele rondreis Bali – Genieten op Bali

Genieten is een woord dat voorop staat tijdens een individuele rondreis reis op Bali. Tijdens onze individuele rondreizen kun je Bali met jouw eigen reisgezelschap gaan ontdekken. Wij hebben de route al voor je uitgestippeld en de vluchten, excursies en overnachtingen geregeld. Daarnaast zorgen we tijdens de privé rondreis op Bali ook voor een comfortabele auto met gids en privéchauffeur. Alles wat nodig is om het prachtige eiland Bali echt goed te leren kennen.

Geniet en ontdek

Tijdens de individuele rondreizen op Bali kun je natuurlijk volop genieten van de mooie witte en lava-zandstranden. Maar we zorgen ervoor dat je nog meer van dit mooie eiland te zien krijgt. Zo ontmoet je tijdens de individuele rondreis op Bali de zeer vriendelijke, lokale bevolking van het eiland en kun je onder andere de prachtige rijstvelden, watervallen en tempels bewonderen. En het grote voordeel: tijdens een individuele rondreis kan dit allemaal in jouw eigen tempo.

Een paar hoogtepunten

Wij hebben verschillende routes bepaald voor de privé rondreis op Bali die je naar de hoogtepunten van dit eiland brengen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de bekende Uluwatu tempel die prachtig gelegen is op een rotsformatie in het water. Je kunt ook een bijzondere traditionele Barong-dansvoorstelling bijwonen om zo een goede indruk te krijgen van de cultuur. Maak wandelingen door de vele rijstvelden die het eiland rijk is, verken de omgeving per fiets of geniet op de allermooiste zandstranden: het is allemaal mogelijk tijdens onze individuele rondreizen op Bali.

Kies jouw route

Bekijk onze mogelijkheden voor een individuele rondreis op Bali en kies jouw favoriete route. Wil je niet alleen Bali, maar ook andere eilanden van Indonesië ontdekken? Kies dan één van onze samengestelde individuele rondreizen. Wij bieden bijvoorbeeld rondreizen naar Bali, Lombok en Java aan. Zo kun je de hoogtepunten van meerdere eilanden tijdens een complete reis ontdekken!