Bali

Bali is één van de kleinere eilanden van de Indonesië, maar toeristisch gezien de belangrijkste. Op Bali vind je in het zuiden de populaire badplaatsen Kuta, Sanur en Seminyak met schitterende resorts, mooie boutique hotels, restaurants en warungs waar je heerlijk kunt eten. De levendige winkelstraten bieden voor elk wat wils. Het landschap van Bali is prachtig en staat voor veel goden, Hindoetempels en standbeelden.

17

Rondreizen in Bali

Rondreis Bali – Meer dan alleen mooie stranden

Ontdek het Godeneiland Bali tijdens een rondreis. Wij regelen alles voor de rondreis op Bali, van bijzondere overnachtingen tot de excursies. Een deskundige, Nederlandssprekende gids vertelt tijdens de reis alles over dit eiland: van de cultuur tot de adembenemende natuur die volop aanwezig is. En er is natuurlijk tijdens de Bali rondreis volop gelegenheid om heerlijk uit te rusten op de mooie stranden waar Bali bekend om staat.

Ontdek Bali

Tijdens onze rondreizen door Bali laten we zien wat dit eiland zo bijzonder maakt. Zo ontmoet je de vriendelijke lokale bevolking, maar kun je ook genieten van de adembenemend mooie rijstvelden. Een tip: bezoek tijdens de Bali rondreis een traditionele Barong dansvoorstelling. Heel bijzonder om dit stukje cultuur in het echt mee te maken! Voor de duik- en snorkelliefhebbers is er meer dan voldoende te beleven tijdens onze Bali reizen. Ontdek de prachtige onderwaterwereld en rust lekker uit op de prachtige, witte of de bijzondere lava zandstranden.

Een veelzijdige rondreis op Bali

Tijdens onze rondreizen op Bali laten we zien dat Bali veel meer heeft dan de mooie stranden. Door middel van diverse bijzondere en verrassende excursies leer je dit eiland goed kennen. Denk aan een fietstocht in de prachtige groene omgeving van het kunstenaarsdorp Ubud of een bezoek aan de bijzondere tempels die Bali rijk is, zoals de mysterieuze Ulun Danu tempel. Daarnaast is er volop gelegenheid om uit te rusten tijdens de luxe rondreis.

Bali rondreis: de mogelijkheden

Een rondreis op Bali is leuk voor het hele gezin, en daarom hebben we ook een speciale familie groepsreis op Bali samengesteld. Maar er zijn ook mogelijkheden voor een individuele rondreis of een singlereis naar Bali. Voor al onze Bali reizen geldt: reken op een luxe rondreis op Bali, waarbij we ervoor gezorgd hebben dat je optimaal kunt genieten van al het moois dat dit eiland te bieden heeft.