Single groepsreizen in Bali

Ontdek de heerlijke hagelwitte stranden, adembenemende natuur en geniet van de Balinese keuken.
We overnachten op Bali in comfortabele hotels. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

3

Single groepsreizen in Bali

Singlereis Bali – Samen ontdekken en genieten

Heb je altijd al de mooie stranden van Bali willen ontdekken, maar wil je ook meer van het eiland zien? Tijdens een singlereis op Bali ga je samen met een groep singles dit eiland ontdekken, maar krijg je ook volop de gelegenheid om te relaxen aan de mooie stranden waar dit eiland bekend om staat. Ideaal als je als alleenstaande wilt reizen op Bali en alles te weten wilt komen over dit mooie eiland.

Een avontuurlijke singlereis op Bali

Wie bij Bali alleen aan stranden denkt, komt er tijdens onze singlereizen achter dat er nog veel meer te doen is. Maak kennis met de vriendelijke bevolking en hun eeuwenoude tradities. Maar ontdek ook de prachtige rijstvelden en watervallen die op dit eiland te vinden zijn. Voor de actieve reizigers is er ook de mogelijkheid om te mountainbiken tijdens de singlereis op Bali. Of ga snorkelen en ontdek de vele tropische vissen die hier rondzwemmen.

Heerlijk genieten

Wij zorgen er tijdens de singlereis voor dat je volop de gelegenheid hebt om te genieten van de mooiste plekken op dit eiland. Er is geen tekort aan zon, zee en strand en je zult ontdekken dat Bali écht de meest fantastische stranden heeft. Van parelwitte stranden tot de bijzondere lavastranden met zwart vulkanisch zand. En ook de accommodaties waar we overnachten zijn van alle gemakken voorzien, zodat je even goed bij kunt komen van al het moois dat je gezien hebt.

Ontdek onze singlereizen naar Bali

Als je alleen naar Bali wilt maar wel graag met een groep wilt reizen, dan zijn onze singlereizen naar Bali ideaal. Wij hebben de vluchten, accommodaties en de overnachtingen geregeld en onze reisleider vertelt tijdens de reis alles over het eiland. Er zijn ook combinaties mogelijk met andere eilanden van Indonesië. Ontdek de mogelijkheden en kies je favoriete reis!