Familie rondreizen in Indonesië

Ontdek met ons de Borobudur op Java, orang-oetans op Sumatra, de bijzondere cultuur van Sulawesi en tropische stranden op Bali.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
  Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

3

Familie rondreizen in Indonesië

Indonesië met kinderen - Reis met de kinderen door het land van de verschillende culturen

Indonesië met de kinderen ontdekken? Het is mogelijk met onze speciaal samengestelde familievakanties in Indonesië. Samen met jouw gezin kun je dit land en de verschillende culturen leren kennen. Reis bijvoorbeeld naar het prachtige eiland Java en combineer dit met andere eilanden zoals Bali. Veel excursies zijn al inclusief en alle reizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.  

Een afwisselende gezinsvakantie in Indonesië

De kids moeten natuurlijk volop vermaakt worden en dat gebeurt ook zeker tijdens onze reis naar Indonesië. We overnachten in comfortabele hotels met veelal ook een zwembad. Fiets tijdens de familiereizen naar Indonesië door de prachtige rijstvelden in Ubud of juist dwars door Jogjakarta in Indonesië. Bezoek het Monkey Forest, een oud Hindoestaans tempelcomplex met veel apen aan de rand van Ubud. Dat zullen de kids zeker leuk vinden! En tijdens de rondreis in Indonesië met de kids kunnen ze zich ook prima vermaken op de mooie stranden die dit eiland rijk is. Misschien kunnen ze zelfs nog even snorkelen! 

Combineer verschillende eilanden

Wij bieden meerdere mogelijkheden om Indonesië met de kinderen te ontdekken. Zo is het mogelijk om Java met Bali te combineren. Op een ontspannen manier zul je de mooiste plekjes van deze eilanden in Indonesië met de kids ontdekken. Een bijzondere ervaring: we helpen de boeren van Java met het plukken van fruit en het planten van rijst (seizoensgebonden). De kinderen kunnen lekker vies worden in de modder van de rijstvelden. Dat zullen ze gegarandeerd leuk vinden! En ze kunnen ook samen met Javaanse kinderen muziek maken tijdens deze reis.

Een comfortabel verblijf

Wij zorgen voor een comfortabel verblijf tijdens de familievakantie in Indonesië. Iedere reis is volledig verzorgd inclusief vluchten en overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels. Daarnaast zijn veel excursies inclusief en worden er optionele excursies aangeboden. Kies zelf wat jij en jouw kids leuk vinden om te doen tijdens de reis in Indonesië. . 

Neem jouw kinderen mee op reis

Neem jouw kinderen mee en ontdek het prachtige Indonesië met de verschillende culturen die het rijk is. Of kies voor een groepsreis, een individuele rondreis of een singlereis naar Indonesië. Genoeg redenen om voor een reis naar dit prachtige land te kiezen!