<< Alle vragen Forum voorwaarden

Waarheen Indonesië?

Geerts Karine
20-05-2019 - 16:59 uur

Wij denken er aan om in 2020 naar Indonesië te reizen. We zijn een koppel veertigers en houden vooral van natuurreizen en dieren. Graag ook goede standaardhotels. De reis zou maximaal 18 dagen mogen duren. Welke eilanden raden jullie aan?Reisspecialist Mireille
23-05-2019 - 13:32 uur

Beste Karine,

Wat leuk om te lezen dat jullie met FOX naar het prachtige en diverse Indonesië willen afreizen. Voor deze bestemming hebben wij een tal van mogelijkheden op basis van een groepsreis of privéreis. Wat een geweldige reis is die bij jullie wensen aan zou sluiten is de 18-daagse privérondreis met gids chauffeur Sumatra Sulawesi Bali. Deze is overigens ook in groepsverband te boeken. Daarnaast zou eventueel de 18-daagse groepsrondreis Flores Komodo Bali Lombok ook goed bij jullie wensen aansluiten. En hier is ook een 15-daagse privé reis variant van.
Let wel op; Verwacht tijdens alle overnachtingen op Flores geen luxe! De hotels zijn eenvoudig en uw kamer beschikt over een zeer simpele badkamer. Toerisme en de infrastructuur op Flores zijn minder ontwikkeld dan op de bekendere Indonesische eilanden. Wij vragen dan ook van onze reizigers op deze rondreis een flexibele instelling.

Met vriendelijke groet,

Reisspecialist Mireille