Vakantie Gili Trawangan

Uitgestrekte zandstranden, een kristalheldere zee en kleurrijke koraalriffen... De Gili-eilanden kunnen op veel manieren beschreven worden, maar "paradijselijk" is uiteindelijk toch wel de meest gepaste beschrijving voor deze droombestemming. Gili Trawangan is het grootste van de Gili-eilanden en heeft een reputatie als een van de mooiste bestemmingen in Indonesië.

Voor wie even wil ontsnappen aan de drukte van de grote Indonesische steden, is Gili Trawangan de place to be. Op dit eiland hoeft niemand zich druk te maken over uitlaatgassen of lawaaiige verkeerssituaties. Aangezien er geen auto's of motorvoertuigen op het eiland zijn toegestaan, verplaatst iedereen zich hier te voet of op de fiets. Palmbomen, duikmogelijkheden, zonsondergangen en rustige fietspaden – Gili Trawangan is een plek waar ontspannen en genieten voorop staat!

Ultiem genieten

Op Gili Trawangan vind je paradijselijke stranden.

Zon, strand en schildpadden
In de relaxte omgeving van Gili Trawangan is er alle tijd om tot rust te komen. Niets hoeft en alles mag in dit walhalla van witte zandstranden en azuurblauwe wateren. Ga liggen op het strand met een kokosnoot in de hand en geniet van een welverdiende dosis vitamine D.

Wie op zoek is naar een actievere strandervaring kan kiezen voor een ontmoeting met de fascinerende wereld onder het wateroppervlak. De koraalriffen rond de Gili-eilanden worden bewoond door een groot aantal zeedieren, waaronder tropische vissen, octopussen, zeepaardjes en grote aantallen schildpadden. Hierdoor staan de eilanden ook wel bekend als een van de beste bestemmingen in Indonesië om te snorkelen of duiken.

Gili Air en Gili Meno
Maak een boottochtje om het eiland van een heel ander perspectief te bewonderen en om een van de andere, kleinere Gili-eilanden te bezoeken. Het onontdekte Gili Air heeft een lokale markt die het bezoeken waard is. Gili Meno is het rustigste van de drie Gili-eilanden en biedt het echte onbewoonde eiland gevoel. Avontuurlijke reizigers kunnen in anderhalf uur een rondje langs de kustlijn wandelen.