16-daagse Familie groepsreis Bali

Je krijgt van ons:
  • Fietsen door de rijstvelden van Ubud
  • Snorkelen bij tropisch Menjangan eiland
  • Comfortabele viersterrenhotels
  • Einde in luxe resort aan Sanur Beach
  • Excursies van € 90 p.p. inclusief

Afwisselende familiereis op Bali met avontuurlijke excursies & viersterrenhotels met zwembad!

Deze veelzijdige rondreis over het overwegend hindoeïstische eiland Bali is ideaal voor families met kinderen met en zonder verre reiservaring. Tijdens de afwisselende familiereis verlaten we zo veel mogelijk de toeristisch gebaande paden. Zo maken we een avontuurlijke fietstocht in de prachtig groene omgeving van het kunstenaarsdorp Ubud in de tropische binnenlanden en bezoeken de lokale bevolking.

We ontdekken de ongerepte oostkust en maken een prachtige snorkelexcursie in het noordwesten op de mooiste duiklocatie van Bali, bij het eiland Menjangan. Natuurlijk leer je meer over de overal aanwezige Balinese cultuur en bezoeken we prachtige tempels, zoals de mysterieuze Ulun Danu tempel bij het vulkanische Bratanmeer.
De meeste activiteiten duren een halve dag, zodat er 's middags tijd is om lekker te zwemmen. We eindigen de reis in het zuiden met een lekker lang strandverblijf in een luxe resort met heel veel faciliteiten.

Comfortabel vervoer en goede hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen we voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs. We overnachten in viersterren familiehotels en in elke plaats verblijven we meerdere nachten. Zo zie je het allermooiste van Bali op een ontspannen manier!

Entreegelden inclusief
We hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 90 per persoon voor de belangrijkste bezienswaardigheden en excursies op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. Zo maken we een leuke fietstocht langs de rijstvelden in Ubud gaan we snorkelen bij het eiland Menjangan en bezoeken het Tirta Gangga Waterpaleis.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 25 deelnemers
Minimum leeftijd: 8 jaar