16-daagse Familie groepsreis Bali

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

23 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 06-05-2019

Een mooie, afwisselende reis. Zeer goed verzorgd door Fox en in tophotels.

Meer tempels. De olifanten tempel is sowieso een aanrader. Ook een swing opnemen in het programma is leuk.

Natasja K.
9,3
Toegevoegd op: 23-08-2018

BALI: Bijzonder, Authentiek, Lekker, Intens

Er is geen omschrijving ingevuld.

Daphnis
8,0
Toegevoegd op: 13-08-2018

Prachtige, rustige reis die het hele eiland omvat

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 13-08-2018

Prachtig eiland, mooie accomodatie, prima gids, afwisselend programma voor alle leeftijden.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Familie Ahoud, Elst Gelderland. 7 pers.
7,3
Toegevoegd op: 07-08-2018

Goed georganiseerde reis naar dit bijzondere, mooie eiland.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,0
Toegevoegd op: 06-08-2018

Fantastische ervaring. Mooie reis voor ouders en kids!

De reisleiding die we later in het hotel hadden vinden wij minder. Dieman had standaard verhaal. Had weinig informatie over de excursies. Alles was leuk en dat was het dan wel. Met als gevolg dat de meesten ook wij de zaken niet bij hem Hebben geboekt maar ergens anders!

9,0
Toegevoegd op: 02-08-2018

Geweldige reisleider Ragman , fantastische groep , Bali was adembenemend. Een magistrale reis.

De fox reisleider Ragman neemt alle organisatorische zaken uithanden.Hij laat je maximaal genieten. Zijn pakkende verhalen over Bali maken dat je het maximaal beleefd. De reis is goed opgebouwd met veel ruimte voor eigen invulling. Wij hadden een geweldige groep mensen en kinderen die het goed met elkaar konden vinden. Het snorkelen en het raften moet je gedaan hebben. Ook Ubud Monkey Forrest is een niet te missen excursie. De vriendelijke lokale mensen zorgen voor een hele prettige sfeer. Doen !

Heer Levering uit Bunnik
7,0
Toegevoegd op: 16-05-2018

...

...

..
10,0
Toegevoegd op: 16-05-2018

We hebben een fantastische, gevarieerde vakantie gehad! Alles perfect geregeld en een leuke groep!!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Fam. Kuijpers
8,3
Toegevoegd op: 14-05-2018

Mooie ervaring met het reilen en zeilen op Bali. Veel gezien en gedaan en toch heel relax.

Extra stop in Singapore is echt vervelend. Onduidelijk ook niet iedereen had bijv zijn boording kaart bij zich. Waarom blijf je niet achter de douane? En kost veel tijd dus "extra" jetlag, niet 1 uur eerder 2,5 Zou ik bij een andere reis afwegen en evt daarom wat anders kiezen.

Jessie en Martine