16-daagse groepsrondreis Java - Bali (t/m augustus 2019)

U krijgt van ons:
  • 2 schitterende treinreizen én bezoek aan een theeplantage op Java
  • Verblijf in veelal viersterrenhotels o.b.v. halfpension
  • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
  • Verblijf Bali in fijn hotel aan het strand
  • Inclusief entreegelden t.w.v. ca € 95 p.p.

Alle hoogtepunten van Java en (na)genieten op Bali

Schitterende treinreizen langs smaragdgroene rijstvelden, indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Borobudur tempelcomplex en ontspannen op het tropische eiland Bali. Wij hebben een zeer complete rondreis Java - Bali voor u samengesteld met verblijf in voornamelijk viersterrenhotels en zelfs het ontbijt, de lunches tijdens de rondreis en entreegelden zijn inclusief.

Aan het einde van de reis kunt u bijkomen van alle indrukken en genieten van enkele ontspannen stranddagen in een goed hotel met zwembad aan het strand!

Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Indonesië en maken er voor u een geweldige reis van.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Java is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden liggen verspreid over het eiland. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij daarom voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens uw strandverblijf op Bali, verblijft u in een prachtig strandhotel met zwembad, zodat u rustig kunt bijkomen van alle indrukken die u opgedaan heeft.

Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 95 per persoon voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de tempelcomplexen Borobudur en Prambanan, het Pandu ereveld, en diverse leuke excursies zoals de workshop Batik schilderen, op te nemen in de prijs zodat u tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. 

Echt FOX

Echt FOX

U krijgt bij FOX altijd iets extra's!

"Op dag 4 van deze reis brengen we een bezoek aan de theeplantage Malabar, schitterend gelegen ten zuiden van Bandung in het hart van de Preanger hooglanden. Deze plantage werd tijdens de Nederlands koloniale tijd opgericht en is inspiratiebron geweest voor het boek ‘Heren van de Thee’ van Hella Haasse."

Ontdek het hele programma van deze reis »

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers