17-daagse groepsrondreis Java - Bali

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • Alle entreegelden inclusief
  • heerlijk viersterrenresort aan het strand op Bali
  • Spectaculaire treinreis door de rijstvelden
  • Zeer veelzijdige route over Java

Alle hoogtepunten van Java en nagenieten op tropisch Bali

Genieten van een schitterende treinreis langs smaragdgroene rijstvelden, indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Borobudur tempelcomplex en ontspannen op het tropische eiland Bali. Wij hebben een zeer complete rondreis Java - Bali voor je samengesteld met verblijf in voornamelijk viersterrenhotels op basis van halfpension en zelfs entreegelden zijn inclusief. 

Aan het einde van de reis kan je bijkomen van alle indrukken en genieten van enkele ontspannen stranddagen in een uitstekend hotel met zwembad aan het strand! 

Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Indonesië en maken er een geweldige reis van. 

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Java is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden liggen verspreid over het eiland. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij daarom voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijf je in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens het strandverblijf op Bali, verblijf je in een luxe viersterren resort aan het strand met een heerlijk zwembad, zodat je lekker kunt bijkomen van alle opgedane indrukken. 

Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de tempelcomplexen Borobudur en Prambanan, het Pandu ereveld, en diverse leuke excursies zoals de workshop Batik schilderen, op te nemen in de prijs zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers