18-daagse groepsrondreis Sumatra - Sulawesi - Bali (t/m februari 2020)

Je krijgt van ons:
  • Bezoek aan het orang-oetan reservaat
  • Bezoek aan de Tana Toraja op Sulawesi
  • Rondreis inclusief halfpension & entreegelden ter waarde van € 160 p.p.
  • Verblijf in een heerlijk viersterrenresort in Sanur op Bali
  • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding

Unieke mix van cultuur, natuur en strand!

Deze reis is een unieke mix van natuur, cultuur en strand en uitermate geschikt voor reizigers die Indonesië al eerder hebben bezocht. De orang-oetans en het imponerende Tobameer worden afgewisseld met authentieke dorpjes zoals Tomok en Ambarita op Sumatra. Maak kennis met de bijzondere dodencultuur van de Toraja op het indrukwekkende eiland Sulawesi en tot slot is er tijd om te ontspannen in een uitstekend hotel met zwembad op Bali.

Comfortabele en centraal gelegen hotels
De bezienswaardigheden liggen verspreid over de eilanden, dus houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Wij zorgen daarom voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en we overnachten in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. 

Tijdens het strandverblijf op Bali, overnachten we in een prachtig hotel met zwembad, zodat je rustig kunt bijkomen van alle opgedane indrukken.

Entreegelden inclusief
Deze rondreis door Indonesië is op basis van halfpension en inclusief entreegelden (beide t.w.v. circa € 160,- p.p.), zodat we tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komen te staan. Ook zijn diverse excursies reeds inbegrepen, zoals het bezoek aan het orang-oetan reservaat en een boottocht over het Tobameer.

Onze reisleiders staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders nemen je altijd mee naar het hart van de bestemming. Reisleider Masna vertelt: "Ik neem onze reizigers mee naar de traditionele dorpen, waar zij de samenleving van de Bataks kunnen ervaren. In de avonduren bezoeken we een traditioneel café, waar ze kunnen zien hoe het avondleven bij de Bataks is."

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 25 deelnemers