18-daagse groepsrondreis Sumatra - Sulawesi - Bali (t/m februari 2020)

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,5

Gemiddelde beoordeling

19 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 02-03-2020

Erg mooie reis maar met wel een paar erg lange reisdagen.

Twee erg interessante stukjes van Indonesië in één reis. Sumatra met Tobameer en de orang utangs - Sulawesi met zijn prachtige natuur en de bewoners van Tana Toraja. Een aanrader voor Indonesie fans.

JB
8,3
Toegevoegd op: 08-12-2019

vodoet aan de verwachting

jammer dat er zoveel lange reisdagen zijn.

6,7
Toegevoegd op: 03-12-2019

Kunnen genieten van de cultuur en gewoontes van 3 eilanden op een betaalbare wijze.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 11-10-2018

Genoten!!

Prachtige reis! Lange reisdagen maar dat weet je voor je boekt. Op Sumatra reisleider Soudirman en die maakte er een feestje van. Super!! De Oerang-oetangs zij geweldig. Heel veel apr gezien met de lange,zware en zeer warme wandeling. We hadden geluk! Op Sulawesi reisleider Kornelius. Lieve man die goed zijn best deed. Zijn Nederlands was wat moeizaam maar dat mocht de pret niet drukken. Optionele excursies op Bali waren geen goede keus. Prijs/kwaliteit volledig zoek. Geen aanrader. Hotel Rama Beach is hartstikke fijn. Met een verlening lekker tot rust gekomen.

Bianca Goedegebuure
7,0
Toegevoegd op: 11-10-2018

Een intensieve mooie reis.

Een mooie intensieve reis. Wel de moeite waard. Fijne reisleiders die ons goed gebben geïnformeerd over het land. De excursies veel te duur voor wat je krijgt!! Vooral de boottocht (vissen en snorkelen)

Femmie
4,0
Toegevoegd op: 08-10-2018

Teveel reizen voor te weinig bezienswaardigheden.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 07-10-2018

prachtige reis maar erg vermoeiend weinig rust en constant onderweg met lange reisdagen

Prachtige reis met veel bezienswaardigheden. Makassar is een prachtige stad waar de tijd lijkt stil te staan. Jammer dat we hier maar een dag waren. Liever een dag minder in Torajaland en een dag langer in Makassar. De buffelmarkt en de lokale markt is een leuke belevenis om te bezoeken.

Emmy & Nasser
4,0
Toegevoegd op: 11-09-2018

teleurstellend. We waren echt een onkosten post ivm de groot van de groep 6 pers!

zoals gezegd we zijn ervan overtuigd dat we een kostenpost waren vanwege de kleine groep (zes ipv de beoogde 24 personen) De eerste gids was een lieve dame van 75 jaar. Sliep veel en we hebben haar moeten helpen op de trappen en met het in en uitstappen van de kleine bus. We zouden hebben moeten klagen bij Fox maar uit respect voor deze broze oude dame vonden we dat zeer ongepast. De tweede gids sprak matig Nederlands en wist volgens ons maar half wat hij moest doen. Had nog nooit van de fooienpot gehoord!!!! had karige maaltijden geregeld. Panorama tours was slecht zo niet bereikbaar. Op Bali was de contactpersoon alleen bereid om per Whatsapp te comuniceren wat er toe geleid heeft dat we opgelicht zijn en geen contact met hem konden krijgen vanwege de slecht WIFI overal. Hij weigerde ons te bellen op de GSM ivm kosten . het leuke hebben we zelf geregeld. Fox kan zich ten alle tijden verschuilen achter de kleine lettertjes

Eric van Rijen uit Best
5,7
Toegevoegd op: 10-09-2018

Intensief veel reizen staat niet helemaal in verhouding met de activiteiten en bezienswaardigheden.

Het is een intensieve reis die voor ons niet in verhouding staat met wat je ervoor terugkrijgt. Veel mooie dingen gezien maar ook veel dagen alleen maar gereisd.

8,3
Toegevoegd op: 24-07-2018

Indonesie in zijn oude bestaan!!

de extra excursie op het tobameer was super. je ziet een echt authentiek dorp zonder toerisme en prachtige reisvelden! En de ontmoeting met de oerang-oetangs was voor mij het hoogtepunt van Sumatra! Wat een schatten! we hebben er wel 6 mogen zien inclusief baby's!! Sulawesi is weer een heel ander eiland maar prachtig! vele tradities die nog worden doorgegeven aan de jeugd.