22-daagse groepsrondreis Sumatra - Java - Bali (t/m maart 2020)

Je krijgt van ons:
  • Hoogtepunten als het Tobameer, Borobodur & Prambanan
  • Inclusief entreegelden en rondreisgedeelte o.b.v. halfpension
  • Lokale Nederlandssprekende reisleiding
  • Einde in een uitstekend hotel op Bali
  • Bezoek aan het vulkanische Dieng Plateau

Het beste van Sumatra, Java en Bali in één fantastische rondreis

Ontdek tijdens deze veelzijdige reis de prachtige natuur van Sumatra en ontdek authentieke dorpen en de serene rust van het Tobameer

Op Java bezoeken we koloniale steden als Jogjakarta en indrukwekkende tempelcomplexen, zoals de Borobudur. De reis eindigt op het heerlijke strand op het tropische eiland Bali in een goed hotel met zwembad.

Wij bieden een zeer complete rondreis naar Sumatra, Java en Bali met verblijf in comfortabele hotels en zelfs ontbijt, lunches tijdens de rondreis en entreegelden zijn inclusief. 

Comfortabele en centraal gelegen hotels
De bezienswaardigheden liggen verspreid over de eilanden, dus houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Wij zorgen daarom voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en we overnachten in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. 

Tijdens ons strandverblijf op Bali, overnachten we in een prachtig hotel met zwembad, zodat je rustig kunt bijkomen van alle opgedane indrukken.

Entreegelden inclusief
Deze rondreis door Indonesië is op basis van halfpension en inclusief entreegelden (beide t.w.v. circa € 230,- p.p.), zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Onze reisleiders staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders nemen je altijd mee naar het hart van de bestemming. Reisleider Masna vertelt: "Ik neem onze reizigers mee naar de traditionele dorpen, waar zij de samenleving van de Bataks kunnen ervaren. In de avonduren bezoeken we een traditioneel café, waar ze kunnen zien hoe het avondleven bij de Bataks is."

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers