31-daagse groepsrondreis Sumatra-Java-Sulawesi-Bali-Lombok

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 21-07-2019

indrukwekkende reis over 5 eilanden, zeer divers. Op eilanden Bali en Lombok mag organisatie beter.

Orang oetans, Bromo vulkaan, Borobudur en Toraja land zijn geweldige ervaringen.

9,0
Toegevoegd op: 13-07-2019

Over 5 eilanden gereisd, alle met eigen geloof en eigen rituelen, een fantastische ervaring!

Sumatra: oog in oog staan met orang oetans en kennismaken met de cultuur van het overwegend katholieke Batak volk. De gids was een Batak, die fantastisch Nederlands spreekt. We hadden geluk, onderweg zomaar 2 bruiloften bezocht. Heel kleurrijk. We waren er meer dan welkom! Java: prachtige tempels, de indrukwekkende Pandu erebegraafplaats in Bandung. De relaxte fietsexcursie in Jogjakarta is een aanrader. Sulawesi: een andere wereld! Kennismaken met het Toraja volk en hun bijzondere begrafenisrituelen. De gids Kornelius is een man van het volk, spreekt prima Nederlands en kent alle ins en outs. Bali : de excursie naar de Tanah Lot tempel, die bij vloed in zee ligt, is bij zonsondergang zeker de moeite waard. Lombok: een paradijsje! Ook hier leuke excursie naar een nog authentiek Sasak dorp. Verder hier genieten en bijkomen van een lange vakantie.

Conny
7,7
Toegevoegd op: 13-07-2019

Een hele mooie ervaring.

-

9,0
Toegevoegd op: 16-03-2019

mooie reis, veel afwisseling op de verschillende eilanden

Heel veel gezien, vooral op Sulawesie. Mede dankzij onze gids Kornelus.

Elly
10,0
Toegevoegd op: 16-11-2018

Grootse ervaring in Indonesië

Ondanks de aardbeving in Lombok en de tsunami in Sulawesi heeft Fox ons programma bijna volledig kunnen uitvoeren. Dit werd in samenspraak met ons gedaan en we kregen volledig de ruimte om ervoor te kiezen niet te gaan en ons geld terug te krijgen. Wat zijn wij blij dat we toch gewoon het vertrouwen hebben gehad dat alles goed zou komen. Het was een geweldige reis met heel veel indrukken op de verschillende eilanden. Teveel om op te noemen. Cultuur en Natuur wisselden elkaar af en het programma was prima samengesteld. Niet teveel en niet te weinig. De reisleiders op de verschillende eilanden waren stuk voor stuk verschillend maar allemaal prima. Ze hebben ons zeer goed verzorgd en hebben ons heel veel verteld. Het was zeer bijzonder dat (door een aantal afmeldingen) we gereisd hebben met een groep van 7 mensen. Zo leer je elkaar goed kennen en ook dit was echt fantastisch. Een reis om nooit te vergeten.

Lestari Faber
8,7
Toegevoegd op: 12-10-2018

Ga hetzelf ervaren zeer mooi

De begrafenis rituelen op Sulawesi zeer indrukwekkend

8,0
Toegevoegd op: 08-10-2018

Grandioos zeker de moeite waard veel gezien ,maar ook veel gereisd.

Veel gezien ,wat wij armoedig vinden is daar normaal, Onze gids had zelfs nog geregeld dat we een bijzondere uitvaart, Mochten meemaken.fantastich gewoon. Een prachtige ervaring zeker de moeite waard .

Yentel
8,0
Toegevoegd op: 07-10-2018

Een prachtreis die ik op mijn bucketlist kan bijschrijven

Een schitterend land met mooie natuur en adembenemende historische plekken, o.a. de Borobudur

Constantijn
9,0
Toegevoegd op: 06-10-2018

Super

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,6
Toegevoegd op: 18-03-2018

Met deze reis krijg je een gevarieerd beeld van een enorm groot land Indonesie!

De tijd in Sanur is te lang, liever 3 nachten Sanur en 3 nachten Ubud(Bali) Busje op Sulawesi was net iets te klein voor onze groep! Hotel in Lombok is perfect, maar daar zou ook een programma onderdeel inclusief mogen zijn, zodat je ook iets te zien krijgt van natuur en cultuur in Lombok.

AFPLM Verweirde