31-daagse groepsrondreis Sumatra-Java-Sulawesi-Bali-Lombok

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

18 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 30-11-2019

Prachtige belevenis, ontzettend veel gezien en veel vande verschillende culturen geleerd.

De begrafenis ceremonies die we in Torajaland en op Bali meemaakten hebben veel indruk gemaakt. Wij hebben verder bijzonder genoten van de Oerang Oetangs op Sumatra onze snorkeltrip op Lombok, naar de eilandjes Gili Nanggu, Tangkong en Kedio. Vele topdagen in deze reis.

Fam Hut
8,0
Toegevoegd op: 29-11-2019

Afwisselend, vaak lange verplaatsingen

Er is geen omschrijving ingevuld.

Martine uit België
8,0
Toegevoegd op: 24-11-2019

Mooie reis met 5 bijzondere culturen

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 23-11-2019

Geweldige reis, prachtig land

5 eilanden is veel, maar zo krijg je een goed beeld van de verscheidenheid van de Indonesische eilanden

T.L. Lange, De
9,0
Toegevoegd op: 07-10-2019

Een schitterende ervaring.

De vijf bezochte eilanden hebben elk hun eigen karakter en cultuur. Deze reis biedt daarmee de mogelijkheid om een goede indruk van Indonesie op te doen.

Wim
8,3
Toegevoegd op: 06-10-2019

Intensieve maar leerzame reis, maar waarvan je van tevoren weet dat het vermoeiend wordt.

Deze reis was de moeite waard, maar er kunnen wat dingen beter geregeld, zoals vooral op Bali en Lombok. Bezoek aan de Bromo vulkaan is zeker de moeite waard, ondanks vroege opstaan. Faisal heeft ons hier heel goed begeleid. Fietstocht op Java was mooi. Ook bezoek aan de Prambanan tempel was prachtig. Bezoeken aan bedrijven waar nadruk op verkoop wordt gedaan, mogen wat ons betreft over worden geslagen.

Freek en Trijnie Ebbinge
10,0
Toegevoegd op: 06-10-2019

Intensieve maar anderzijds ook een ontspannen vakantie met zeer veel diversiteiten in hoogtepunten.

We hebben genoten van een geweldige 31 daagse vakantie-ervaring in Indonesië. De reis was intensief met veelal vroeg opstaan voor de interessante excursies, maar dat was zeker de moeite waard. De reisleiding op de bezochte eilanden was perfect en daarbij tevens gezellig en groepsonderhoudend. Het vervoer was prima geregeld met zeer ervaren chauffeurs. Alles verliep op rolletjes. Wij hadden het geluk in deze reis om gezellige reisgenoten te hebben ontmoet. Al met al: wij hadden deze reis-ervaring beslist niet willen missen !

Carel en Greet uit Almere-Haven
7,7
Toegevoegd op: 21-07-2019

indrukwekkende reis over 5 eilanden, zeer divers. Op eilanden Bali en Lombok mag organisatie beter.

Orang oetans, Bromo vulkaan, Borobudur en Toraja land zijn geweldige ervaringen.

9,0
Toegevoegd op: 13-07-2019

Over 5 eilanden gereisd, alle met eigen geloof en eigen rituelen, een fantastische ervaring!

Sumatra: oog in oog staan met orang oetans en kennismaken met de cultuur van het overwegend katholieke Batak volk. De gids was een Batak, die fantastisch Nederlands spreekt. We hadden geluk, onderweg zomaar 2 bruiloften bezocht. Heel kleurrijk. We waren er meer dan welkom! Java: prachtige tempels, de indrukwekkende Pandu erebegraafplaats in Bandung. De relaxte fietsexcursie in Jogjakarta is een aanrader. Sulawesi: een andere wereld! Kennismaken met het Toraja volk en hun bijzondere begrafenisrituelen. De gids Kornelius is een man van het volk, spreekt prima Nederlands en kent alle ins en outs. Bali : de excursie naar de Tanah Lot tempel, die bij vloed in zee ligt, is bij zonsondergang zeker de moeite waard. Lombok: een paradijsje! Ook hier leuke excursie naar een nog authentiek Sasak dorp. Verder hier genieten en bijkomen van een lange vakantie.

Conny
7,7
Toegevoegd op: 13-07-2019

Een hele mooie ervaring.

-