Groepsrondreizen in Indonesië

Ontdek met ons de Borobudur op Java, orang-oetans op Sumatra, de bijzondere cultuur van Sulawesi en tropische stranden van Indonesië. We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels. Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider en bij ons zijn veel excursies al inclusief.

6

Groepsrondreizen in Indonesië

Groepsreis Indonesië – Ga mee op een groepsrondreis

Een reis naar Indonesië staat bij veel mensen hoog op de verlanglijst. Tijdens een groepsreis naar Indonesië zorgen we ervoor dat je de hoogtepunten van de verschillende eilanden leert kennen. Een ontdekkingsreis in dit bijzondere land met de vele eilanden. De groepsrondreizen naar Indonesië zijn compleet georganiseerde reizen inclusief vlucht, comfortabele overnachtingen en heel veel excursies. Ze worden bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.

Groepsrondreis Java en Bali

Tijdens de groepsreis in Indonesië kunnen meerdere eilanden gecombineerd worden. Zo is er bijvoorbeeld de groepsrondreis Java en Bali. We gaan langs indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Borobudur tempelcomplex en de prachtige rijstvelden, maar ook heerlijk ontspannen op de tropische stranden. Een heerlijke, ontspannen plek om de groepsreis in Indonesië af te sluiten..

Bezoek de orang-oetans

Het eiland Sumatra is ook onderdeel van een aantal van onze groepsreizen naar Indonesië. Hier brengen we een onvergetelijk bezoek aan de orang-oetans in het Gunung Leuser National Park. Hier kunnen de orang-oetans vrij leven in de jungle onder bescherming van natuurbeheerders. Een bezoek aan deze prachtige dieren zorgt voor een onvergetelijke ervaring tijdens de groepsrondreis in Indonesië.

Het bijzondere Komodo eiland

Wat misschien wat minder bekend in de oren klinkt, maar zeker niet minder bijzonder is: het Indonesische eiland Komodo. Dit prachtige natuurreservaat staat bekend om haar prehistorische varanen die wel drie meter lang kunnen worden. Ze worden ook wel ‘Komodo Dragons’ genoemd. Wie weet spot je ze wel tijdens de groepsreis in Indonesië! Daarna kun je heerlijk uitrusten op het roze strand Pantai Merah, waar je ook kunt zwemmen en snorkelen.

Samen op reis naar Indonesië

Ga samen met een groep op reis en ontdek de schatten van Indonesië. Een unieke mix van cultuur, natuur en strand. Bij de groepsrondreizen kun je het programma van dag tot dag en de route bekijken. En je kunt de globale samenstelling van de groep al bekijken. Er zijn ook mogelijkheden voor een single groepsreis in Indonesië of een individuele rondreis in Indonesië. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat alles op en top geregeld is.