3-daags verblijf Bali inclusief transfer

U kunt uw verblijf op Bali met drie dagen (twee nachten) verlengen in het hotel waar uw rondreis eindigt op basis van logies en ontbijt. Bijvoorbeeld in Risata Bali Resort in Kuta of een ander gelijkwaardig hotel. Bij uw reisbescheiden ontvangt u meer informatie over het hotel waar u zult verblijven.

De verlenging gaat in op de dag dat u volgens het programma terug naar huis zou vliegen.

U verblijft in een tweepersoonskamer voor alleengebruik.

Aandachtspunten

  • Indien je op 24 en/of 31 december 2021 in Indonesië verblijft, dien je rekening te houden met verplichte galadiners. Een indicatie voor de kosten voor deze diners kun je per hotel terugvinden op deze pagina. Deze kosten zijn gebaseerd op de tarieven van 2019. De nabelasting zal plaatsvinden wanneer de definitieve prijzen bekend zijn.
  • U verblijft in een tweepersoonskamer voor alleengebruik.
  • Wanneer u wenst te verlengen dient u er rekening mee te houden dat er een vluchttoeslag kan gelden.
  • Indien je verlengt, boeken wij automatisch een transfer voor je. De kosten voor de transfer kunnen wij hier, vanwege systeemtechnische redenen, helaas niet tonen. De kosten worden wel berekend tijdens het maken van de prijsberekening/boeking. Boek je de verlenging voor één persoon, dan zit een deel van de transferkosten al wel in de prijs van de éénpersoons kamertoeslag opgenomen. 

Hotels

Risata Bali Resort & Spa - Kuta

Net ten zuiden van Kuta en vlakbij het strand ligt het populaire Risata Bali Resort. Het hotel is rustig gelegen te midden van prachtige tuinen en op loopafstand van winkeltjes, restaurants en cafés. Het hotel beschikt over een zwembad met poolbar, een restaurant met zowel de internationale als lokale keuken, coffeeshop, fitnessruimte en internetmogelijkheden. Tevens kan je je heerlijk laten verwennen met diverse traditionele massages en schoonheidsbehandelingen.

De kamers zijn netjes ingericht en voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar en een badkamer met douche of bad en toilet. Tevens is er Wi-Fi beschikbaar.

Prijzen

Prijzen 3-daags verblijf Bali inclusief transfer

Prijs vanaf   € 152,- p.p.