Verlenging The Anvaya / Kuta per nacht

U kunt uw verblijf verlengen in The Anvaya op basis van logies en ontbijt.

Aandachtspunten

  • Indien je op 24 en/of 31 december 2021 in Indonesië verblijft, dien je rekening te houden met verplichte galadiners. Een indicatie voor de kosten voor deze diners kun je per hotel terugvinden op deze pagina. Deze kosten zijn gebaseerd op de tarieven van 2019. De nabelasting zal plaatsvinden wanneer de definitieve prijzen bekend zijn.
  • Indien je verlengt, boeken wij automatisch een transfer voor je. De kosten voor de transfer kunnen wij hier, vanwege systeemtechnische redenen, helaas niet tonen. De kosten worden wel berekend tijdens het maken van de prijsberekening/boeking. Boek je de verlenging voor één persoon, dan zit een deel van de transferkosten al wel in de prijs van de éénpersoons kamertoeslag opgenomen. 

Hotels

The Anvaya - Kuta

Het luxe en modern vijfsterren Anvaya Beach Resort heeft een ideale ligging aan het strand in de badplaats Kuta op Bali. De naam Anvaya komt uit het Sanskrit en betekent ‘connectie’, waarmee het resort de persoonlijke band wil benadrukken die ze graag met hun gasten willen aangaan om hen zich thuis te laten voelen. Het resort is groots opgezet en van alle luxe voorzien met een heerlijk zwembad, een eigen spa en toegang tot het strand met ligbedden. Geniet in Kunyit Restaurant van Indonesische en Balinese lekkernijen of drink ’s avonds een lekker wijntje in de Sands & Wine Cellar met uitzicht op het strand en zee. In the Anvaya kom je zeker tot rust!
De Deluxe kamers die wij geselecteerd hebben, zijn modern ingericht met een vleugje Balinese Aga cultuur. Ze beschikken over televisie, airconditioning, Wi-Fi toegang, minibar, eigen balkon en badkamer met bad of douche en toilet.

Prijzen

Prijzen Verlenging The Anvaya / Kuta per nacht

Prijs vanaf   € 50,- p.p.p.n.

Eventuele kamer- en verzorgingstoeslagen

Eénpersoonskamer; Deluxe vanaf   € 52,- p.p.p.n.