Vakantie Lovina Beach

Lovina Beach is een badplaats gelegen in het noorden van Bali dat vooral bekend staat om de zwarte zandstranden. Lovina Beach bestaat uit een strook van vissersdorpjes waarvan het centrum Lovina wordt benoemd. De stroming langs de kust is rustig, dus er kan bijna overal gezwommen worden. Omdat de zee bij Lovina rustig en helder is, zijn er vanuit Lovina ook diverse mogelijkheden om de schitterende onderwaterwereld te bekijken, duikend of snorkelend.

In Lovina zijn veel leuke winkeltjes, lokale restaurantjes en gezellige bars te vinden die je verblijf in de badplaats extra aangenaam maken. Wanneer je in Lovina bent, raden wij je ook aan om een kookcursus te volgen waarbij je traditionele Balinese gerechten kunt maken. Het Indonesisch koken is een ervaring an sich!

Prachtige hete bronnen en uit steen gehouwen fonteinen, ook die zijn te vinden op Bali! Iets ten westen van Lovina bevinden zich de Air Banjar Hot Springs. Dit zijn hete bronnen waar je kunt zwemmen en relaxen. De lokale bevolking komt hier regelmatig om zich te reinigen, zij geloven namelijk dat het water een helende werking heeft.

We bezoeken deze plaats tijdens de volgende reizen