Vakantie Nusa Dua

Nusa Dua is een rustige, moderne badplaats gelegen op het schiereiland Bukit Peninsula aan de zuidoost kust van Bali waar de duurdere resorts zich bevinden. In Nusa Dua kun je terecht voor rust, luxe en heerlijke ontspanning. De luxe hotels zijn ruim opgezet en beschikken over de meest prachtige tuinen. Nusa Dua kent zowel witte als goudkleurige zandstranden waarlangs je overal wandelpaden vindt.

Nusa Dua heeft een eigen winkelcentrum met verschillende luxe winkels, warenhuizen en een aantal restaurantjes. De populairste golfbanen ter wereld bevinden zich in de badplaats en ook op het water is veel mogelijk, denk bijvoorbeeld aan jetpacken, jetskiën en parasailen. Veel hotels beschikken over een groot aanbod eigen faciliteiten en eigen boetiekjes, maar wil je uitgebreid voor souvenirs winkelen dan kun je het beste een taxi naar Kuta nemen. Vanaf Nusa Dua ben je in ongeveer 30 minuten rijden in Kuta.

De Devdan Show in het Bali Nusa Dua Theater is een spektakel van diverse Indonesische dansen die je niet mag missen wanneer je in Nusa Dua bent. Deze show vindt vier keer per week plaats en geeft je op een artistieke manier inzicht in het lokale leven. Daarnaast is het geweldig om het schildpaddenreservaat op Serangan Island te bezoeken tijdens je vakantie op Bali. Na ongeveer een half uur varen vanaf het strand van Nusa Dua vind je het eiland, waar je naast schildpadden ook reptielen, vleermuizen en vogels kunt bewonderen.