Privé rondreizen in Indonesië

Ontdek met ons de Borobudur op Java, orang-oetans op Sumatra, de bijzondere cultuur van Sulawesi en tropische stranden van Indonesië.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
  Reis per comfortabele auto met gids plus privéchauffeur. Keuze voor het upgrade pakketten of zelf aanpassen van reizen.
Veel excursies zijn bij de prijs inbegrepen en scherp geprijsde best deal reizen.

6

Privé rondreizen in Indonesië

Individuele rondreis Indonesië - Ga zelf op reis door het land van de verschillende culturen

Met jouw eigen reisgezelschap, helemaal in jouw eigen tempo het prachtige land Indonesië ontdekken? Het is mogelijk met een individuele rondreis in Indonesië. Tijdens deze reis laat je je op jouw gemak rondrijden over de indrukwekkende eilanden van Indonesië. Onze gidsen en privéchauffeurs nemen je mee naar de mooiste plekjes en prachtige die Indonesië rijk is.

Een aantal hoogtepunten

Een individuele rondreis in Indonesië zit vol hoogtepunten. Een bezoek aan de wereldberoemde Borobodur is een van deze bijzondere hoogtepunten. Maar een bezoek aan een theeplantage kan ook onderdeel zijn van een privéreis. Het eiland Bali staat natuurlijk bekend om de prachtige stranden, waar je ook de onderwaterwereld kunt verkennen door te duiken of te snorkelen. Liever op zoek naar de prachtige natuur van Indonesië? Bezoek dan het spectaculaire Sumatra en spot orang-oetans!  

Alles is geregeld

Alles is geregeld voor de individuele rondreis in Indonesië. De vluchten, de overnachtingen in comfortabele, centraal gelegen en sfeervolle hotels, de excursies, de auto reisgids en privéchauffeur. De privéchauffeurs kennen het land als geen ander en nemen je niet alleen mee naar de populaire hoogtepunten, maar juist ook de minder bekende plekken. Wil je de reis aanpassen of upgraden? Er zijn upgrade pakketten beschikbaar en er is de mogelijkheid om de route van de individuele rondreis in Indonesië aan te passen. . 

Ontdek de prachtige eilanden

Een individuele rondreis in Indonesië is de ideale manier om de prachtige eilanden met jouw eigen reisgezelschap te ontdekken. Wij bieden daarnaast groepsreizen, speciale familiereizen en singlereizen in dit prachtige land met verschillende culturen.