16-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali (t/m maart 2020)

 

Schitterende rondreis van Jakarta op Java naar godeneiland Bali

Op Java vind je steden, tempels, een overvloed aan kunst en muziek en indrukwekkende natuurgebieden. Je reist per trein langs smaragdgroene rijstvelden en je kunt de zonsondergang bij de Bromo vulkaan zien.

Na een vrij intensieve reis door Java, reis je per boot door naar het 'Eiland der Goden' om de laatste dagen van de reis heerlijk te ontspannen aan de wereldberoemde stranden van Bali.

Een bezoek aan de Borobudur zal een diepe indruk maken. Je loopt een lang pad af en omgeven door bomen zie je het tempelcomplex al opdoemen in de verte. Nog enkele traptreden op en dan ben je er, één van de hoogtepunten van Indonesië en wereldberoemd. Het meer dan 1000 jaar oude Borobudur tempelcomplex is een immens bouwwerk met talloze gedetailleerde standbeelden en indrukwekkende reliëfs over het leven van Boeddha. Eenmaal bovenop de tempel heb je een onvergetelijk uitzicht over de omgeving.

Comfortabele hotels met de Aziatische gastvrijheid
Gedurende de reis zul je kennis maken met de vriendelijke bevolking. De lokale bewoners doen altijd hun uiterste best om het je naar de zin te maken. Java is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden liggen verspreid over het eiland. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Je verblijft tijdens de reis in comfortabele hotels, veelal met zwembad. Oost-Java staat bekend om haar wat eenvoudigere hotels, hier verblijf je in de beste beschikbare accommodaties.

Privéchauffeur én gids
Je reist per comfortabele privéauto met privéchauffeur en een Engelssprekende gids. Op Java reis je op basis van halfpension, zo kun je tijdens de rondreis genieten van een heerlijke lunch terwijl je bijvoorbeeld de hoofdstad Jogjakarta of de imposante Prambanan tempels gaat verkennen. Op Bali is het verblijf inclusief ontbijt. Daarnaast zijn diverse leuke excursies inbegrepen.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit