16-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali (t/m maart 2020)

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,0

Gemiddelde beoordeling

13 reizigers beoordelen deze reis met een:

4,0
Toegevoegd op: 30-08-2019

Lange reis, veel in de auto en trein zitten en in verhouding weinig zien. Hotels vallen erg tegen!

Een reis van 18 dagen, waarbij je veel in de auto en trein zit. Je ziet weinig en de leuk excursies zijn allemaal tegen betaling. Vaak ben je rond 13.00 alweer terug in het hotel en je zit vaak op een nietszeggende plek, waar je vrij weinig kunt doen. Te weinig bezienswaardigheden opgenomen in het programma. Hotels vallen ook erg tegen. Het eerste hotel was perfect maar iedere hotel die daarna kwam werd steeds slechter!! Prijs-kwaliteit is slecht! Je ziet te weinig en je zit ook op verkeerde plekken.

6,0
Toegevoegd op: 29-08-2019

Veel reizen op Java, geen ontspannende vakantie op Bali, het hotel zat naast het vliegveld.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Carin
8,3
Toegevoegd op: 24-07-2019

Prachtige belevenis en kennismaking met 2 andere culturen.

Wij hebben een privé rondreis gemaakt met ons gezin (6 personen). Wij zijn in de watten gelegd en totaal ontzorgd door de meereizende gids en chauffeur. Het is een prachtige rondreis maar inderdaad wel intensief. Veel zien, veel rijden, vroeg op weinig relaxen in Java. Maar dat wisten we. De reis heeft een onuitwisbare mooie belevenis opgeleverd. Java en Bali, twee verschillende culturen: Op Java, moslims, hoofddoekjes en moskeeën met luidsprekers ook vaak vies, druk en hectisch en een groot verschil tussen arm en rijk en geen toerisme versus; Bali, Hindoeïsme, echt overal tempels en offers, mooie kleding en verzorgde mensen. Veel schoner, echt toeristisch goede sfeer om te relaxen in sfeervolle hotels en meer westers mogelijkheden zoals eten. Je wordt in Bali wel gek van smekende verkopers van souvenirs, massages en taxiritten.

Joan Bekx
10,0
Toegevoegd op: 31-03-2019

Een zeer mooie reis vooral de formule met privé chauffeur en privé gids.ook Java zeker de moeite.

De optionele excursies waren zeker in orde.We hebben het echte leven kunnen ontdekken van de mensen in Java, Daar in dit land is iedereen heel vriendelijk en attent.Soms lange autoriten maar die zeker niet vervelen 'Dit door het prachtige en groene landschap.!.

Christine Vandevyvere Belgie
10,0
Toegevoegd op: 30-11-2018

Geweldige reis voor iedereen een grote aanrader !

We hebben een onvergetelijke vakantie beleefd met FOX Reizen! Schitterende hotels, goed eten en drinken! Bijzonder goede begeleiding door de privégids en chauffeur ! Bedankt FOX voor deze onvergetelijke vakantie !

Ton Schuurkamp uit Roermond
6,7
Toegevoegd op: 27-09-2018

indrukwekkende maar vermoeiende reis over een meer dan druk eiland

bromo was fenomenaal Borobudur indrukwekkend fietstocht erg ontspannend, aanrader zilversmid, batik en balinese poppen draait meer om de verkoop dan uitleg over cultuur (niet ons ding om die redenJ)

Janneke L
9,0
Toegevoegd op: 22-09-2018

Een prachtige rondreis door een prachtig land, goede gids met chauffeur en heerlijk eten.

Erg intensief maar indrukwekkend programma, het is soms erg vroeg opstaan maar zeer de moeite waard! Mooie accomodaties met lekker ontbijt en uitgebreide lunches, goede auto met prima chauffeur en gids die veel mooie dingen laat zien. Borobodur, Prambanan en Bromo vulkaan zijn onvergetelijk.

Jacqueline
6,3
Toegevoegd op: 02-09-2018

Te veel reizen om alles goed te kunnen zien in een prachtig land

Indonesië is een prachtig land, erg jammer dat we te veel hebben moeten reizen om prachtige dingen te kunnen zien. Percentage reizen en bezienswaardigheden was 75% vs 25%. Erg jammer.

8,7
Toegevoegd op: 10-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 10-08-2018

Prachtige (maar vermoeiende) reis door een indrukwekkend land

Geweldige reis langs de hoogtepunten van Java. De Borobodur en Prambanam zijn zeer indrukwekkend. Het leukst vonden wij het dat we tussendoor konden stoppen in kleine plaatsjes, bij warungs langs de weg en alle tijd konden nemen omdat we samen waren. Het was héérlijk om na afloop van de reis bij te komen op Bali.