22-daagse Easy Going privé rondreis Java - Bali Tempo Doeloe

 

Zeer complete ontdekkingstocht over Java en Bali in rustiger reistempo

In een ontspannen reisritme reis je langs vele bijzondere plekken die het eiland Java rijk is. Zo bezoek je de lokale theeplantage Malabar bij Bandung, de prachtige Borobudur en de sfeervolle stad Jogjakarta. Vanaf Java ga je per boot naar het geweldige eiland Bali voor enkele heerlijke stranddagen in een prachtig resort met zwembad. 

Comfortabele hotels inclusief verkoelend zwembad
Je verblijft tijdens deze geweldige reis in mooie hotels met nette kamers en heerlijk verkoelende zwembaden. Daarnaast beschikken de meeste hotels over een goed uitgeruste spa waar je je kunt laten verwennen met een traditionele massage. Op Bali bijvoorbeeld, overnacht je direct aan het heerlijke zandstrand en op loopafstand van het gezellige uitgaansleven. Het hotel beschikt onder meer over een een zwembad, een goed restaurant en een mooie spa met keuze uit vele gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Onvergetelijke excursies
Tijdens deze rondreis Java en Bali willen wij je de prachtige plaatsen graag zo goed mogelijk laten leren kennen en je onvergetelijke ervaringen op laten doen. Wij hebben daarom een aantal onmisbare excursies inbegrepen, evenals de entreegelden (t.w.v. circa € 95 p.p.). Zo maak je een stadstour in Jakarta, Jogjakarta en Semarang, bezoek je de wereldberoemde Borobudur en maak je kennis met de vruchtbare natuur tijdens een bezoek aan een plantage in Kalibaru op Oost-Java.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit