22-daagse Easy Going privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali Tempo Doeloe (t/m maart 2020)

 

Ontdek Java en Bali in een rustiger reistempo

In een ontspannen reisritme reis je langs vele bijzondere plekken die het eiland Java rijk is. Zo bezoek je de lokale theeplantage Malabar bij Bandung, de prachtige Borobudur en de sfeervolle stad Jogjakarta. Vanaf Java ga je per boot naar het geweldige eiland Bali voor enkele heerlijke stranddagen in een prachtig resort met zwembad. 

Comfortabele hotels inclusief verkoelend zwembad
Je verblijft tijdens deze geweldige reis in mooie hotels met nette kamers en heerlijk verkoelende zwembaden. Daarnaast beschikken de meeste hotels over een goed uitgeruste spa waar je jezelf kunt laten verwennen met een traditionele massage. In Sanur bijvoorbeeld, overnacht je direct aan het heerlijke zandstrand en op loopafstand van het gezellige uitgaansleven. Het hotel beschikt onder meer over een zwembad, een goed restaurant en een mooie spa met keuze uit vele gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Onvergetelijke excursies
Tijdens deze rondreis Java en Bali willen wij je de prachtige plaatsen graag zo goed mogelijk laten leren kennen en je onvergetelijke ervaringen op laten doen. Wij hebben daarom een aantal onmisbare excursies inbegrepen, evenals de entreegelden (t.w.v. circa € 95 p.p.). Zo maak je een stadstour in Jakarta en Jogjakarta, bezoek je de wereldberoemde Borobudur, ontdek je het actieve vulkanische complex bij het Dieng Plateau en meer!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit