22-daagse Easy Going privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali Tempo Doeloe (t/m maart 2020)

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

9 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 13-12-2019

Onderdompeling in een NL-indische tijd met het mooie indrukken van het Indonisie van Nu!

De excursies zijn de moeite waard. De gids verteld je veel over het land, gewoontes en de geschiedenis. We hebben veel geleerd. We hebben veel gezien! En de vrijedagen geven je de tijd om ook zelf op stap te gaan. en nog meer zelf het land te voelen. We zullen nog lang na kunnen genieten van alle indrukken.

Pat & Wen
8,0
Toegevoegd op: 04-09-2019

Erg mooie reis op Java, waarbij de treinreizen en het bezoek aan de Bromovulkaan hoogtepunten waren

Op Java vonden we de steden erg druk, vervuild, maar interessant. De treinreizen langs mooie rijstvelden en dorpen waren prachtig! De muziekvoorstelling, waarbij kinderen dansen en muziek maken, bij Bandung vonden we heel leuk! Prambanan, fietsen in die omgeving en de Borobodur vonden we heel mooi! Sterrenhemel en zonsopkomst bij de Bromovulkaan was een hoogtepunt! Mensen vonden we erg vriendelijk en we genoten van het Indonesische eten. We verbleven overal in hele mooie hotels. Op Bali verbleven we in het paradijselijke Anvaya Resort, met mooie zwembaden in een bloemrijke tuin, uitlopend op een mooi strand. We bezochten o.a de mooiste rijstvelden en Tanah Lot, de zeetempel, bij zonsondergang. Ook hebben we gesnorkeld bij een mooi eiland, horend bij Bali. Bali vonden we erg mooi, met de vele Hindu-tempels, beelden en bloemen. Het beviel ons erg goed om na 2 weken reizen, uit te rusten en nog wat excursies te doen op dit mooie eiland.

Linda Dijkstra
9,7
Toegevoegd op: 19-08-2019

Een prachtige reis met veel indrukken

Doe zeker de optionele excursies: die zijn zeer de moeite waard. Wij hebben alleen de tour met de kecak niet gedaan, de fietstocht zal al bij onze reis inbegrepen. Vraag wel goed aan de gids waar je in de stad kan eten, anders ben je misschien aan het zoeken. Op vrije dagen zijn wij enkele keren naar winkelcentra gelopen.

Jeroen uit Den Haag
8,7
Toegevoegd op: 22-06-2019

mooie reis maar nooit doen in de ramadan!!!

Hoewel in de reisbeschrijving stond aangegeven dat het in de Ramadan druk zou kunnen zijn en sommige dingen dicht, is onze ervaring dat we zeer lange reistijden ( 5 uur in de auto voor 100km) hadden door km lange files. Tijdens het suikerfeest( moebarak) was alles dicht en kon er met moeite een restaurant worden gevonden voor de maaltijden. Verder was de gids niet in optimale conditie door het gebrek aan voedsel gedurende de dag. ( vasten) Dus boek deze reis niet rond ramadan.

8,0
Toegevoegd op: 22-01-2019

Prachtige reis in een arm (huisvesting) land!

Absolute aanrader

Paul
8,3
Toegevoegd op: 24-09-2018

Fantastische reisleiding, prachtige locaties

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mitchell Zaandijk
7,7
Toegevoegd op: 19-08-2018

Indonesië is een heel mooi en gastvrij land. Aanrader om eens te bezoeken.

Deze reis is heel relaxed. Wij reisden met onze zoon van anderhalf en het feit dat het een individuele reis was, gaf ons alle vrijheid om te doen wat we willen en toch om het ook te doen te houden voor onze zoon. De accomodaties waren top en (de meeste van) de excursies waren hartstikke leuk. Borobodur en Prambanan zijn hoogtepunten in het programma evenals de prachtige natuur.

Campen
9,0
Toegevoegd op: 01-08-2018

Super vakantie met vele extra opties.

De gehele ervaring van de vakantie was echt geweldig. In Java hebben we enorm veel gezien en gedaan. Op de vrije dagen hebben we vaak met de gids extra uitstapjes gedaan, wat het nog veel leuker heeft gemaakt. Er zijn voldoende mogelijkheden om rust te pakken indien gewenst. Bali was ook super mooi maar wel een wereld van verschil met Java. Bali is extreem toeristisch, waar mensen in Java nog vreemd op kijken van een toerist. Veel van hen willen graag met je op de foto. Al met al hebben wij een geweldige vakantie gehad!

Martijn
9,5
Toegevoegd op: 09-02-2018

Interessante en ontspannen reis met voldoende mogelijkheden voor eigen initiatief.

Er is geen omschrijving ingevuld.