22-daagse privé rondreis Sumatra - Java - Bali

 

Het allermooiste van Sumatra, Java en Bali!

Deze schitterende rondreis laat je het beste zien van Sumatra, Java en Bali! Een geweldige combinatie van drie verschillende eilanden in één fantastische reis.

Op Sumatra bezoek je onder andere Medan, het schitterende Tobameer en ga je op zoek naar de wilde orang-oetans die leven in Gunung Leuser National Park. Vervolgens vlieg je naar Jogjakarta, waar je je reis voortzet in de culturele hoofdstad van Java en vervolgens reist naar de indrukwekkende Bromo-vulkaan om de adembenemende zonsopgang bij te wonen. Laatste stop op Java is de prachtige groene en vruchtbare omgeving van Kalibaru. De laatste dagen van je reis kan je heerlijk relaxen op het zonovergoten eiland Bali

Mooie hotels met aangename faciliteiten
Wij hebben mooie hotels met comfortabele kamers voor je geselecteerd, waarvan de meeste over een heerlijk verkoelend zwembad beschikken. Elk hotel is uniek en biedt aangename faciliteiten voor een geweldige rondreis. Op Bali verblijf je in een comfortabel resort met zwembad.

Inclusief niet te missen excursies
Om je tijdens deze reis het beste van de drie eilanden te laten ervaren, hebben wij veel excursies al voor je inbegrepen, evenals de entreegelden. Zo maak je een boottocht over het schitterende Tobameer, maak je een trekking door de jungle van Sumatra en bezoek je hoogtepunten van Jogjakarta, zoals de wereldberoemde Borobudur en de Prambanan tempels.

Tijdens de rondreis reis je in een comfortabele auto met airconditioning, een Engelssprekende gids en een privéchauffeur. Indonesië is groot qua oppervlakte en de bezienswaardigheden liggen veelal verspreid over de verschillende eilanden. Hou er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit