Verlenging Bali / per nacht

U kunt uw reis verlengen op Bali op basis van logies en ontbijt. Bijvoorbeeld in het heerlijke Parigata Resort & Spa of gelijkwaardig.

Aandachtspunten

  • Indien je op 24 en/of 31 december 2020 in Indonesië verblijft, dien je rekening te houden met verplichte galadiners. Een indicatie voor de kosten voor deze diners kun je per hotel terugvinden op deze pagina. Deze kosten zijn gebaseerd op de tarieven van 2019. De nabelasting zal plaatsvinden wanneer de definitieve prijzen bekend zijn.
  • Indien je verlengt, boeken wij voor je automatisch een transfer. De kosten voor de transfer kunnen wij hier, vanwege systeemtechnische redenen, helaas niet tonen. De kosten worden wel berekend tijdens het maken van de prijsberekening/boeking. Boek je de verlenging voor één persoon, dan zit een deel van de transferkosten al wel in de prijs van de éénpersoons kamertoeslag opgenomen. 

Hotels

Parigata Resort & Spa - Sanur

Parigata Resort & Spa is een kleinschalig boutique resort gelegen op nog geen 50 meter lopen van het prachtige gouden zandstrand van Sanur.

Op ongeveer acht minuten van het hotel ligt op het strand de gezellige Parigata Beach Club en in het resort zelf kan je terecht in het openluchtrestaurant met uitstekende Indonesische keuken. Het zwembad ligt te midden van de tropische tuin en is omgeven door bloemen en planten. Tevens is er Wi-Fi beschikbaar.

De hotelkamers zijn comfortabel en ruim van opzet en zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten, kluisje, badkamer en een balkon met zitje om rustig van de omgeving te kunnen genieten.

Prijzen

Prijzen Verlenging Bali / per nacht

Prijs vanaf   € 43,- p.p.

Eventuele kamer- en verzorgingstoeslagen

Eénpersoonskamer; Standaard vanaf   € 175,- p.p.